کينه هاي خفته دشمن عليه تشيع بيدار شده است
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، حجت الاسلام دري نجف آبادي در اين مراسم گفت: بسياري از کينه هاي خفته دشمنان داخلي و خارجي عليه تشيع بيدار شده است و روحانيت بايد زمان، خطرات و توطئه هاي آنان را بشناسند و بيدار و هوشيار باشد.
وي، حوزه علميه، فقاهت و ولايت را کانون انقلاب اسلامي بيان کرد و افزود: تا روحانيت و حوزه هاي علميه فعال، پويا و بيدار هستند انقلاب اسلامي زنده است.
دري نجف آبادي تصريح کرد: مرگ انقلاب اسلامي زماني فرا ميرسد که روحانيت در رابطه با انقلاب احساس مسئوليت نکنند و تا زمانيکه مراجع و بزرگان دين پايبند به انقلاب امام و آرمان هاي شهدا هستند، انقلاب همچنان سرزنده و با نشاط به سوي اهداف خود پيش خواهد رفت.
دادستان کل کشور با اشاره به گستردگي ابزار تهاجم دشمن براي تخريب و شيطنت عليه جمهوري اسلامي، خاطرنشان کرد: هر چه ابزار و ادوات توطئه ها در دنيا توسعه پيدا کند، بار مسئوليت روحانيت و حوزه هاي علميه سنگين تر خواهد شد.
وي، اساس پايه گذاري فتنه ها در دنيا را صهيونيست ها بيان کرد و افزود: روحانيت بايد مردم را در تربيت هاي ديني تغذيه کند و پايه هاي اخلاقي و اعتقادي جوانان را مستحکم نمايند و رابطه آنان با نظام را تقويت کند تا راه براي نفوذ و تخريب دشمن هموار نشود.
دري نجف آبادي، با اشاره به شخصيت علمي، اخلاقي و انقلابي آيت الله بني فضل گفت: آن مرحوم يکي از شاگردان وفادار و دلباخته حضرت امام خميني (ره) بود که خط مستقيم فقاهت، امامت و ولايت را با قاطعيت دنبال کرد.
دادستان کل کشور افزود: اين عالم مجاهد در همه امور تابع نظر حضرت امام خميني (ره) بود و در دوران دفاع مقدس بسيار فعال بود و با اخلاق و ساده زيستي مردم را شيفته خود کرده بود./انتهاي پيام/