کد خبر:۸۳۸۵۸۲
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

فرمند: یکی از مشکلات تولید در کشور ازدیاد قوانین است / مسئولین اگر رونق تولید را اجرا کرده بودند نیاز به گوشزد هرساله آن نبود

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگر از همان اول مسئولین زیرساخت های تولید را که بار اول رهبر انقلاب مسئله تولید را مطرح کرده بودند، انجام می‌‌دادند دیگر نیازی نبود هرساله مقام معظم رهبری مسئله تولید را با نام‌های متفاوت گوشزد کنند.

فرمند: یکی از مشکلات و موانع تولید در کشور ازدیاد قوانین است/ مسئولین اگر رونق تولید را در کشور خوب پیش می‌بردند دیگر نیاز نبود رهبر انقلاب هرساله گوشزد کندفردین فرمند  عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره چگونه به تحقق رسیدن شعار سال ۹۹ اظهار داشت: اول از همه باید به این موضوع اشاره کنم که انتظارات از نامگذاری کردن سال‌ها چیست؟ اگر انتظارات ما این بود که این شعارها عملی بشوند که متاسفانه عملی نشده است این نظر من است که اعتقادی به آن در بین مسئولین نبوده است.

وی ادامه داد: برای تحقق شعارها باید یک نقشه راه وجود داشت تا مسئولین بتوانند طبق این نقشه جلو بروند و عمل کنند و زمانی که چنین شعارها بیان شد بدون هیچ تعللی مسئولین به سمت تحقق آن پیش بروند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مشکلات و موانع تولید در کشور ازدیاد قوانین است مثلا در مجلس افرادی هستند که وقتی شعار سال را متوجه می‌شوند سریع یک دسته قوانین را مصوب می‌کنند حال می‌ خواهد این اقدامات نمایشی باشد یا غیره اما همین حرکت جوگیرانه باعث شده است قوانین همانند یک چوب در لای چرخ تولید باشد.

فرمند تاکید کرد: متاسفانه چنین حرکات باعث یک حرکت و عمل نمی‌شود و کشور فقط درگیر شعار می‌شود.

وی گفت: مثال عینی اگر حرکت ها و دلسوزی های رهبر انقلاب نبود ما مسئولین نمی توانستیم بیماری کرونا را مدیریت کنیم نمی‌گویم حرکت فوق العاده‌ای انجام داده‌ایم اما خیلی بهتر از کشورهایی که فقط ادعا داشتند عمل کرده‌ایم.

نماینده میانه در مجلس تصریح کرد: من خوشبین نیستم که این شعار به نحوه احسن به تحقق برسد چرا چون این باور در بین مسئولین ما وجود ندارد که ما می‌توانیم شاید در سالیان اخیر این اتفاق افتاده باشد ولی کامل و جامع نبوده است.

فرمند خاطرنشان کرد: در کشورهای خارجی یک جمله‌ای هست که می‌گوید نیاز و احتیاج مادر ابداع و اختراع است و در عالم صنعتی این یک شعار قوی است و ما در کشور به نیاز رسیده‌ بودیم ولی متاسفانه اقدامات در جهت آن پیش نرفت و زیرساخت هایی برای آنها تعبیه نشد.

وی ادامه داد : اگر از همان اول مسئولین زیرساخت های تولید را که بار اول رهبر انقلاب مسئله تولید را مطرح کرده بودند انجام می‌‌دادند دیگر نیازی نبود هرساله مقام معظم رهبری مسئله تولید را با نام های متفاوت گوشزد کنند.

فرمند همچنین گفت: اگر در کشور یک نرخ ارز وجود داشت و ارزها به کالاهای لوکس و کالاهای به درد نخور مصرف نمی‌شد و صرف زیرساخت های کشور در مسئله تولید می‌شد اکنون هم مصرف کننده تکلیف خود را می‌دانست و هم دولت.

وی افزود: اگر کشور با یک سیاست روبه رو بود و فرقی نمی‌کرد چه دولتی بر سر کار می‌آمد الان کشور با چنین مشکلاتی روبه رو نبود و رونق تولید به نوبه خود تحقق یافته بود.

عضو کمیسیون انرژی در پایان بیان داشت: کلمه رونق تولید در سال ۹۸ آن طور باید و شاید در کشور از سوی مسئولین جای نیفتاد و رهبر انقلاب در سخنان ابتدای سال خود چه فرمودند؟ فرمودند که تولید در کشور مسئله مهمی است و در نامگذاری امسال هم شعار قبلی را تاکید کردند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار