مه شدید در مناطق یک و دو تهران/خودرو‌ها با احتیاط رانندگی کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۹۱۰۱
خالدی مطرح کرد

مه شدید در مناطق یک و دو تهران/خودرو‌ها با احتیاط رانندگی کنند

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت:شهر تهران مخصوصا مناطق یک و دو امروز چهارشنبه درگیر مه گرفتگی بسیار شدید است و رانندگان باید با احتیاط رانندگی کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی خالدی، سخنگوی سازمان اورژانس کشور، گفت: شهر تهران مخصوصا مناطق یک و دو امروز چهارشنبه درگیر مه گرفتگی بسیار شدید است و رانندگان باید با احتیاط رانندگی کنند.

خالدی در ادامه گفت:به رانندگان توصیه می‌شود با خودروی جلویی فاصله طولی را رعایت کنند. رعایت تقاطع‌ها و مخصوصا تقاطع‌های که چراغ‌های راهنمایی آن‌ها چشمک زن است احتیاط لازم را انجام دهند.

سخنگوی اورژانس کشور در ادامه با بیان اینکه این روز‌ها کادر درمانی درگیر مواجه با ویروس کرونا هستند افزود: رانندگان احتیاط لازم را رعایت کنند تا در این زمان مجبور به مراجعه به بیمارستان‌ها نشوند. قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند. به محض بروز حادثه با ۱۱۵ تماس بگیرند.

خالدی در ادامه تاکید کرد: رانندگان سرعت خودرور‌ها را کمتر کنند و چراغ‌های ماشین را روشن کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار