کد خبر:۸۳۹۷۷۲

انسداد محور هراز در پی جاری شدن سیلاب

رئیس پلیس راه مازندران از انسداد محور هراز به دلیل بارندگی شدید و جاری شدن سیلاب در این محور خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس پلیس راه مازندران از انسداد محور هراز به دلیل بارندگی شدید و جاری شدن سیلاب در این محور خبر داد.

علیرضا قدمی گفت: بارندگی شدید منجر به جاری شدن سیلاب و گل و لای در محور هراز شده است.


وی تصریح کرد: به همین منظور و به دلیل نبود ایمنی مناسب، این محور تا اطلاع ثانوی مسدود است و رانندگانی که قصد تردد در این محور را دارند می‌توانند از محور‌های جایگزین کندوان و فیروزکوه تردد کنند.


رئیس پلیس راه مازندران در خاتمه به رانندگانی که قصد تردد در محور‌های مواصلاتی استان مازندران را دارند، توصیه کرد: ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ پلیس راه استان با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار