کد خبر:۸۴۰۵۸۹
ناظر گمرکات استان هرمزگان خبر داد

واردات ۲۲۰۰ تن اقلام مقابله با کرونا طی ۲ ماه

ناظر گمرکات استان هرمزگان از واردات بیش از ۲ هزار ۲۷۴ تن اقلام مقابله با کرونا در دو ماه اخیر خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو ابوالفضل اکبرپور با اشاره به عملکرد گمرکات استان هرمزگان در واردات اقلام مورد نیاز مقابله با ویروس کرونا، اظهارداشت: از ابتدای بهمن سال ۹۸ تا ۲۵ فروردین ۹۹ بالغ بر ۱۰۳ اظهارنامه در قالب ماسک‌های جراحی و تنفسی، ژل ضدعفونی کننده، الکل و دستکش ثبت و ترخیص شد.

ناظر گمرکات استان هرمزگان با بیان اینکه اظهارنامه‌های مذکور شامل ۲ هزار و ۲۷۴ تن اقلام مقابله با ویروس کرونا بوده است، بیان داشت: تعداد کالا‌ها ۲۲۴ هزار و ۶۹۰ نگله بوده و با قید فوریت تشریفات گمرکی آن‌ها انجام شده تا در اختیار دستگاه‌های مربوطه قرار بگیرد.

وی افزود: بیشترین اظهارنامه در این مدت به ترتیب مربوط به واردات دستکش، الکل و ماسک مخصوص جراحی و کمک تنفسی و ژل ضدعفونی کننده بوده است.

اکبرپور تاکید کرد: به لحاظ وزنی بیشترین میزان واردات نیز مربوط به دستکش است که ۱۱۳۸ تن ثبت شده و پس از آن الکل با ۷۹۵ تن در جایگاه دوم قرار گرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار