سردبیر مجله پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز گفت: مجله علمیِ پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز قصد دارد در قالب فراخوان مساله کرونا و بحران عظیم آن را از جنبه مختلف مورد تحلیل و ارزیابی فلسفی قرار دهد.
محمد اصغری، سردبیر مجله پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: با اعلام این مطلب، گفت: مجله علمیِ پژوهشهای فلسفی گروه فلسفه دانشکده ادبیات دانشگاه تبریز قصد دارد در قالب فراخوان مساله کرونا و بحران عظیم آن را از جنبه مختلف در زندگی بشر امروز مورد تحلیل و ارزیابی فلسفی قرار دهد.
اصغری مطرح کرد: بیماری COVID ۱۹ کرونا به معنای واقعی کلمه تمامی ابعاد زندگی بشر امروز را به چالش کشیده است و بحرانی جهانی در تمامی زمینههای (اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، اخلاقی، ...) به وجود آورده است. اما حیات و زندگی انسان اصلیترین هدف این ویروس است؛ لذا علوم انسانی و در رأس این علوم، فلسفه با نگاه جهانشول و عمیق خود میتواند عمق این بحران را تحلیل و ارزیابی کند.
سردبیر مجله پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز تصریح کرد: این فراخوان محورهایی تعیین شده که لزوما محدود به این موارد نیست و فیلسوفان و محققان حوزه فلسفه میتوانند تحلیلهای خود را در قالب مقاله به دفتر این مجله ارسال کنند.
وی با اشاره به محورهای این فراخوان گفت: از جمله محورهای این فراخوان را فلسفه و مساله روز کرونا، آیا کرونا و بحران آن آزمونی نظری برای علوم انسانی است؟، معنای زندگی در سایه کرونا، مرگ اندیشی در سایه کرونا، ارتباط با دیگری، کرونا و اخلاق، کرونا و مفهوم پیشرفت بشر، کرونا به مثابه شر، امید شخصی و امید اجتماعی و کرونا، دین و مساله کرونا، مفهوم عدالت و کرونا، نگاه اگزیستانسیالیستی به کرونا، چالش فلسفه سنتی با کرونا است.