کد خبر:۸۴۱۹۷۶
سخنگوی نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی:

ترکیه برای حمله به شهر ترهونه تجهیزات نظامی ارسال کرده است

سخنگوی نیرو‌های موسوم به «ارتش ملی لیبی» تحت فرماندهی ژنرال خلیفه حفتر گفت که ترکیه در حال اعزام افراد و ارسال تجهیزات نظامی برای حمله به شهر «ترهونه» در غرب لیبی است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، همزمان با آغاز عملیات نیرو‌های دولت وفاق ملی در غرب لیبی برای آزادسازی شهر ترهونه از اشغال نیرو‌های حفتر، «احمد المسماری» سخنگوی این نیرو‌ها گفت که ترکیه نیرو و تجهیزات نظامی برای اجرای حملات به ترهونه اعزام کرده است.

المسماری در یک کنفرانس خبری افزود که ارتش لیبی تحرکات ترکیه برای جذب نیرو جهت حمله به ترهونه را شناسایی کرده است.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، المسماری افزود که «آنکارا از بحران کرونا و آتش‌بس برای انتقال افراد و تجهیزات به طرابلس، مصراته و زواره جهت اجرای مأموریت‌های تروریستی سوء استفاده کرده است».

او گفت که «ترکیه و القاعده شبه‌نظامیان در سراسر لیبی را رهبری می‌کنند و فرماندهان میدانی ترکیه به ویژه در مناطق جنوب غربی حضور دارند و از جمله تجهیزاتی که ترکیه به این منطقه ارسال کرد، هواپیما‌های شناسایی، هواپیما‌های پارازیت‌انداز و هجومی است».

المسماری همچنین تصریح کرد که ارتش لیبی به پاکسازی دورترین نقاط جنوب غربی در مرز چاد ادامه می‌دهد.

المسماری همچنین گفت که «در حمله اخیر به صبراته چند پهپاد سرنگون شده و ده‌ها نفر به اسارت گرفته شدند و تجهیزات افراد مسلح نیز به تصرف نیرو‌های حفتر درآمد».

نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی پس از آزادسازی چند شهر از جمله دو شهر استراتژیک صبراته و صرمان، پیشروی به سمت ترهونه را آغاز کرده و به دروازه‌های این شهر که ۹۰ کیلومتری جنوب شرقی طرابلس، پایتختی لیبی قرار دارد، رسیده‌اند.

از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

حفتر با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد، اما با مقاومت شدید نیرو‌های دولت السراج و شبه‌نظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیرو‌های دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار