آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۲۴۶۴

حضور مدیران مدارس استثنایی در «شاد»

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: تمام مدیران مدارس استثنایی با نصب «شاد»، در این شبکه آموزشی حضور دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در نشست شورای هماهنگی شبکه «شاد» آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه کرونا کل جهان را تحت تأثیر قرار داده است و آموزش نیز به طور طبیعی تحت تأثیر قرار گرفته است، اظهار کرد: بیش از یک میلیارد و پانصد هزار دانش‌آموز در دنیا تعطیل هستند و بهترین جایگزین آموزش در این ایام، استفاده از فناوری‌های نوین و فضای مجازی است.

وی افزود: با تعطیلی مدارس ابتدا خود معلمان و مدارس وارد عرصه شدند و با خلاقیت در فضای مجازی آموزش را ادامه دادند و همچنین صدا و سیما نیز در این ایام به کمک آموزش و پرورش آمد.

حسینی با اشاره به آسیب‌های استفاده از پیام‌رسان‌های مختلف گفت: وزارت آموزش و پرورش به دنبال طراحی یک پلتفرم امن، تعاملی و اختصاصی بود که سرانجام  شبکه آموزش دانش‌آموزان(شاد) آماده ارائه آموزش‌های مجازی به دانش‌آموزان شد.

وی ادامه داد: زمان حاضر یک سرمایه تاریخی و زمانی است و با وجود انگیزه همکاران از صف تا ستاد  باید بتوانیم از این فرصت به خوبی استفاده  کنیم و  نباید گذاشت آموزش‌های مجازی گرفتار روزمرگی شود.

 معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: باید تمام تلاش خود را متمرکز کنیم تا تمامی ارکان و اضلاع دانش‌آموزان با نیاز ویژه شامل مدیران، معلمان، دانش‌آموزان و اولیا وارد شبکه شاد شوند.

 وی با بیان اینکه کانال اختصاصی آموزش و پرورش استثنایی نیز در شبکه شاد راه‌اندازی شده است، اظهار داشت: ‏مطالب آموزشی، محتوای مناسب، مقالات و اقدامات ویژه استان‌ها باید جمع‌آوری شده و در کانال قرار گیرد.

 ‏حسینی افزود: شاد یک ظرفیت ارتباطی است که باید به بهترین نحو از آن استفاده کرد و نحوه ‏مدیریت کلاس درس در این شبکه و نحوه آموزش‌ها از جمله موارد مهمی است که موجب کارایی بیشتر شاد خواهد شد.

 وی با بیان اینکه تعدادی از دانش‌آموزان به هیچ وسیله ارتباطی و شبکه‌ای دسترسی ندارند، گفت: عدالت آموزشی حکم می‌کند که برای این دسته از دانش‌آموزان فکری کنیم و تهیه وسایل ارتباطی و سخت افزاری برای این دانش‌آموزان و ارائه بسته‌های آموزشی به شیوه‌های دیگر باید در دستور کار قرار گیرد.

 وی افزود: با توجه به تراکم کم کلاسی در مدارس استثنایی می‌توان از آموزش‌های تک دانش‌آموزی،  آموزش‌های منزل محور و ارائه بسته‌های آموزشی جهت تعمیق یادگیری و رفع مشکل دسترسی به اینترنت و شبکه برخی از دانش‌آموزان استفاده کرد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: پروتکل آموزش زبان اشاره برای کادر درمانی بیمارستان‌ها و مرکز بهداشتی جهت برقراری ارتباط با افراد ناشنوا ی مبتلا به بیماری کرونا، درقالب یک فیلم آموزشی تهیه و تدوین شد.

وی در تبیین این موضوع ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و محدودیت­‌های ارتباطی افراد با آسیب شنوایی، آموزش کلمات و واژگان کاربردی در این حیطه، به پزشکان، پرستاران، مراقبین بهداشت و کادر سلامت به منظور تعامل موثر با ناشنوایان می‌تواند گام موثری در پیشگیری، کنترل و درمان، بیماری برای این گروه باشد.

حسینی تأکید کرد: کارشناسی برنامه‌ریزی آموزشی دانش‌آموزان با آسیب شنوایی این سازمان ، مراحل پایانی تدوین فیلم آموزش زبان اشاره برای برقراری ارتباط با افراد ناشنوا مبتلا به بیماری کرونا را در دست اقدام دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار امیدواری کرد با آموزش کادر درمان شامل پزشکان، پرستاران، مراقبین بهداشت،کارکنان بخش تشخیص بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی مشکلات ارتباطی این گروه مرتفع شود.

وی گفت: با توجه به  لزوم توجه به تمامی اقشار جامعه و نوع نیاز آنها در دریافت خدمات و آموزش، تدوین پروتکل‌های آموزشی و بهداشتی برای گروه‌های مختلف افراد با نیاز ویژه نباید مورد غفلت قرار گیرد.

حسینی گفت: این فیلم آموزشی در چهار کلیپ، شامل صد واژه و جمله در بخش‌های راهکارهای پیشگیری، علائم بیماری، برقراری ارتباط با افراد با آسیب شنوایی و واژگان عمومی تدوین شده است.

وی افزود: این فیلم در پورتال سازمان، شبکه شاد، بستر فضای مجازی و دیجیتالی و با هماهنگی وزارت بهداشت در اختیار کادر سلامت قرار می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار