اطلاع از وضعيت چهار ديپلمات ربوده شده بايد به خواست عمومي تبديل شود
مهدي محمدباقري در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو» با اعلام اين خبر گفت: سرپرستي اين سازمان غيردولتي به عهده سيد رائد موسوي فرزند سيد محسن موسوي ديپلمات ربوده لبناني است.
وي با بيان اينكه جمعيت شاهدان انقلاب اسلامي متشكل از فرزندان شهدا، جانبازان و ايثارگران هشت سال دفاع مقدس است اظهار داشت: فرزندان شهدا و ايثارگران در اين جمعيت فعاليتهايي را در راستاي اهداف و ارزش هايي كه پدرانشان براي تحقق آن در كشور از جان و مال خود گدشتند، انجام مي دهند و برگزاري همايش هايي چون سفيران بي نشان از اين جمله است.
باقري برگزاري همايش سفيران بي نشان و سالروز ورود آزادگان به كشور را يادآوري رشادتهاي اين افراد دانست و بيان داشت: اقداماتي كه تاكنون در جهت اطلاع از وضعيت چهار ديپلمات ربوده شده انجام شد، در سطح مسئولان نظام و در عرصه هاي بين المللي بوده و هنوز به مطالبه و خواست عمومي تبديل نشده است.
وي گفت: جمعيت شاهدان انقلاب اسلامي تلاش مي كند با برگزاري همايش ها، توليد مستندات و استفاده از فضاي مجازي حساسيت هاي داخلي و خارجي را نسبت به سرنوشت چهار ديپلمات ربوده شده برانگيزد و آن را به مطالبه عمومي تبديل سازد.
باقري با بيان اين كه رژيم صهيونيستي از طريق فشار افكار عمومي به ارائه توضيحات و واقعيات در خصوص سرنوشت چهار ديپلمات ايراني مجبور خواهد شد، ادامه داد: با ايجاد سازمان غير دولتي و ارتباط با سازمانهاي بي طرف بين المللي تلاش مي كنيم واقعيات مربوط به آن حادثه را استخراج كرده و به اطلاع خانواده ها و عموم ملت ايران برسانيم.
دبير كل جمعيت شاهدان انقلاب اسلامي تاكيد كرد: فرزندان شاهدي كه در اين جمعيت حضور دارند تلاش مي كنند آرمانها و ارزش هاي انقلاب اسلامي را احيا و نسبت به صدور آن تلاش كنند./انتهاي پيام/