
حریرچی در گفتگو با «دانشجو»:
مشاغلی که خارج از پروتکل بازگشایی کردند پلمپ شدند/ ۸۱ درصد مردم با ستاد ملی کرونا همکاری میکنند
معاون کل وزارت بهداشت گفت: در چند روز گذشته برخی از رستورانها و مشاغل پرریسک خودسر اقدام به بازگشایی کردند که پلمپ شدند.
ایرج حریرچی معان کل وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره بازگشاییهای مشاغل مختلف گفت: مشاغل بر اساس نوعشان به ریسک کم، متوسط و بالا تقسیم میشوند.
وی افزود: مشاغل پرریسک ما قهوهها خانه ها، کافی شاپ ها، رستوران ها، اماکن ورزشی و برخی تجمعات عزا و جشنها است که مطابق پروتکل ستاد مبارزه با کرونا امکان بازگشایی آنان وجود ندارد و در شهرهای سفید هم ستاد ملی مبازره با کرونا وضعیت را میسنجد و در نهایت تصمیم گیری میکند.
حریرچی با بیان اینکه تقریبا ۸۱ درصد مردم پروتکلها را رعایت میکنند عنوان کرد: در چند روز گذشته برخی از رستورانها و مشاغل پرریسک خودسر اقدام به بازگشایی کردند که با همکاری دستگاه انتظامی و قضایی پلمپ شدند.
معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: هرچه همکاری مردم با ستاد ملی مبارزه با کرونا بیشتر باشد ما سریعتر میتوانیم مشاغل را بازگشایی کنیم.
وی افزود: مشاغل پرریسک ما قهوهها خانه ها، کافی شاپ ها، رستوران ها، اماکن ورزشی و برخی تجمعات عزا و جشنها است که مطابق پروتکل ستاد مبارزه با کرونا امکان بازگشایی آنان وجود ندارد و در شهرهای سفید هم ستاد ملی مبازره با کرونا وضعیت را میسنجد و در نهایت تصمیم گیری میکند.
حریرچی با بیان اینکه تقریبا ۸۱ درصد مردم پروتکلها را رعایت میکنند عنوان کرد: در چند روز گذشته برخی از رستورانها و مشاغل پرریسک خودسر اقدام به بازگشایی کردند که با همکاری دستگاه انتظامی و قضایی پلمپ شدند.
معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: هرچه همکاری مردم با ستاد ملی مبارزه با کرونا بیشتر باشد ما سریعتر میتوانیم مشاغل را بازگشایی کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.