معاون کل وزارت بهداشت گفت: در چند روز گذشته برخی از رستورانها و مشاغل پرریسک خودسر اقدام به بازگشایی کردند که پلمپ شدند.
ایرج حریرچی معان کل وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره بازگشاییهای مشاغل مختلف گفت: مشاغل بر اساس نوعشان به ریسک کم، متوسط و بالا تقسیم میشوند.
وی افزود: مشاغل پرریسک ما قهوهها خانه ها، کافی شاپ ها، رستوران ها، اماکن ورزشی و برخی تجمعات عزا و جشنها است که مطابق پروتکل ستاد مبارزه با کرونا امکان بازگشایی آنان وجود ندارد و در شهرهای سفید هم ستاد ملی مبازره با کرونا وضعیت را میسنجد و در نهایت تصمیم گیری میکند.
حریرچی با بیان اینکه تقریبا ۸۱ درصد مردم پروتکلها را رعایت میکنند عنوان کرد: در چند روز گذشته برخی از رستورانها و مشاغل پرریسک خودسر اقدام به بازگشایی کردند که با همکاری دستگاه انتظامی و قضایی پلمپ شدند.
معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: هرچه همکاری مردم با ستاد ملی مبارزه با کرونا بیشتر باشد ما سریعتر میتوانیم مشاغل را بازگشایی کنیم.