آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۵۶۲۵

تعداد مبتلایان به کرونا در آلمان ۱۰ برابر آمار رسمی است

محققان آلمانی با توجه به اینکه یک پنجم موارد مبتلا به کووید-۱۹، علایم خاصی ندارند، دریافته‌اند شمار موارد مبتلا به این بیماری ویروسی در آلمان ۱۰ برابر آمار رسمی است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، محققان آلمانی باتوجه به اینکه یک پنجم موارد مبتلا به کووید-۱۹، علایم خاصی ندارند، دریافته‌اند شمار موارد مبتلا به این بیماری ویروسی در آلمان ۱۰ برابر آمار رسمی است.

روزنامه گاردین با اعلام این خبر افزود: با وجود رفع قرنطینه و پشت سر گذاردن دوره اوج بیماری در برخی کشور‌ها و مناطق قاره اروپا، محققان بر این باور هستند که شمار موارد ابتلا به کووید-۱۹ در آلمان ۱۰ برابر آمار رسمی است.
محققان دانشگاه بن روز دوشنبه (دیروز) گفتند که مطالعه مقدماتی آن‌ها، بر اساس کار‌های میدانی در شهر «گانگلت» در ایالت «هاینزبرگ» که یکی از بالاترین میزان مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ را داشته، خبر از ابتلای بدون علایم کووید-۱۹ می‌دهد.
محققان پس از انجام بررسی‌هایی بر روی یک گروه ۹۱۹ نفری نتیجه گرفتند که حدود ۱۵ درصد جمعیت گانگلت مبتلا به کووید-۱۹ بوده و میزان مرگ و میر آن ۰. ۳۷ درصد است. براین اساس محققان تخمین می‌زنند که حدود ۱. ۸ میلیون آلمانی مبتلا به ویروس هستند این در حالی است که پیش از این تنها آمار ۱۶۰ هزار نفری تایید شده بود.
از طرفی با توجه به اینکه یک پنجم افراد مبتلا هیچ علایمی ندارند، دانشمندان همچنان بر رعایت بهداشت عمومی و حفظ فاصله اجتماعی تاکید کردند.
«مارتین اکسنر» رییس موسسه دانشگاهی سلامت و بهداشت عمومی در این خصوص گفت: هر فردی که به نظر سالم می‌رسد، می‌تواند به صورت ناآگاهانه حامل ویروس باشد. ما باید از این امر آگاه باشیم و طبق آن عمل کنیم.
آلمان که تاکنون بیش از ۱۶۵ هزار مورد ابتلا و نزدیک به ۷ هزار جان باخته ناشی از ویروس کرونا را گزارش کرده، از ابتدای این هفته (دوشنبه) برنامه کاهش محدودیت‌ها را در برنامه خود قرار داده و انتظار می‌رود در برخی مناطق این کشور مدارس بازگشایی شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار