راه اندازي نيروگاه اتمي بوشهر نقطه تقابل ايران با غرب است
عماد قبادي، مسئول واحد سياسي دانشگاه تربيت معلم در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: راه اندازي نيروگاه اتمي بوشهر و سوخت گذاري در راكتور اتمي علاوه بر اينكه قسمتي از نياز ايران به انرژي را رفع كرده، موجب شده است تا اين نيروگاه در عرصه بين المللي نيز به يكي از نقاط تقابل ايران با غرب بخصوص ايالات متحده آمريكا تبديل شود.
وي ادامه داد: اين حركت از آنجا كه نخستين گام مهم در دستيابي به انرژي صلح آميز هستهاي از سوي ايران است بايد با استواري و اقتدار فراوان برداشته شود تا نشان دهنده قدرت بي چون و چراي كشورمان باشد.
مسئول واحد سياسي دانشگاه تربيت معلم افزود: در شرايط فعلي كه كشورمان با تحريمهاي بين المللي مواجه است، اقدام به راه اندازي اين نيروگاه به روشني مبين قدرت، استقلال و استواري ايران است.
قبادي ادامه داد: راه اندازي نيروگاه اتمي بوشهر به كشورهاي غربي كه طراحان اصلي تحريمها عليه ايران بودند، اين پيام را مي رساند كه ايران با داشتن بافت دروني ويژه و بهره مندي از نيروي متخصص جوان روي پاي خود ايستاده است و با استقلال و تماميت ارضي خود حتي با وجود فشار تحريمها، به خودكفايي و بالندگي خواهد رسيد.
وي بيان داشت: تا به امروز آمريكا از تمام ظرفيتهاي ديپلماسي خود براي وارد كردن فشار به ايران استفاده كرده و تمام گروههاي فشار از جمله شوراي امنيت سازمان ملل متحد را نيز به كار گماشته، اما نتيجهاي نگرفته است.
مسئول واحد سياسي دانشگاه تربيت معلم جنگ فيزيكي عليه ايران را تنها راه كارشكني هاي آمريكا دانست و اضافه كرد: اگر آمريكا دست به جنگ فيزيكي و نظامي عليه ايران بزند با توجه به شرايطي كه در عراق و افغانستان ايجاد كرده، تنها متحمل ضررهاي جبران ناپذير براي خود خواهد شد.
قبادي در پايان به لزوم غني سازي اورانيوم اشاره و خاطرنشان كرد: در فضايي كه آمريكا و هم پيمانانش به تعهدات خود پايبند نمي باشند، هيچ ضمانتي نسبت به تامين سوخت براي كشور از سوي دولتهاي بيگانه نيست، بنابراين لزوم غني سازي اورانيوم بدون هيچ كم و كاستي احساس مي شود؛ چرا كه آمريكا پس از صدور بيانيه تهران مواضع خصمانه خود را براي ما اثبات كرد./انتهاي پيام/