مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی گفت: گروه جهادی دانشگاه در قالب یک طرح و با برنامهریزیهای دقیق کیفیت آموزش در روستاهای استان را مورد بررسی قرار داد.
فاطمه بابایی، مسئول علمی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: در این روزها که هنوز درگیر یک هم زیستی نامطمئن با غول تاجدار کرونا ویروس هستیم؛ آنچه از پنجره من، به عنوان یک معلم، قابل رویت و توجه است؛ طوفان بی سوادی و ناعدالتی و آسیبهای اجتماعی است؛ که قطرات کم توجهی این روزها در مناطق محروم کشور، که بی بهره از آموزش مجازی مانده اند همچنان که بی بهره از همه چیزند، در آیندهای نه چندان دور ایجاد خواهد کرد واین سد مظلومیت و طرد شدگی روزی خواهد شکست.
بابایی در ادامه مطرح کرد: به گونهای که رنج و آسیبهای ناشی از آن به نوبه خود، همچون گازی سمی تا سالیان سال جو عدالت و الگوی پیشرفت را رقیق و مسموم نگه خواهد داشت. هر چند کسی منکر زحمات مسئولان و غیر مسئولان در ترمیم ابعاد این آسیب نیست؛ اما به راستی ما چه درکی از شرایط جاری آموزش در این مناطق داریم؟
مسئول علمی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی تصریح کرد: گروه جهادی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی در قالب یک طرح دقیق و با مراقبتها و برنامه ریزیهای ویژه جهت جبران برخی نواقص آموزش مجازی در یک روستای کوچک حضور پیدا کردیم.
وی گفت: مشاهدات ما از، وضعیت پیگیری آموزش در این منطقه، توجه به آمارهای ارائه شده توسط اداره آموزش وپرورش استان آذربایجان شرقی درباره معلمان جهادی که این مناطق را پوشش میدهند، نسبت تعداد دانش آموزان اعلام شده به این معلمان که عددش (هر ۴۳ دانش آموز ۱ معلم) در شرایط عادی هم کیفیتی مناسب از آموزش را نوید نمیدهد، مطالعه و مشاهده میدانی نحوه اجرای این آموزشها که به سرکشیهای با فاصله زمانی و در مدت کوتاه و ارائه یک بسته آموزشی محدود است.
بابایی بیان کرد: عدم ارائه هیچ طرحی برای دانش آموزان مدارس شبانه روزی مقاطع دو دوره متوسطه که ساکن روستاها هستند و در نهایت، مصاحبت و گفتگوی نزدیک در حین تدریس با دانش آموزان، که پدیدههای نابی از میزان هوش و استعداد و خلوص شخصیتی در میان آنها فراوان به چشم میخورد و تیم ما را حیرت زده میکرد، همه و همه، وبسیاری نکات و حقایق دیگر و مقایسهها و برداشتها و استدلالهای مبتنی بر مشاهدات ما از این وضعیت، ما را بر آن داشت؛ تا در مسیر رسالت خود، صدای آنها باشیم.