امروز جمهوري اسلامي يك كشور هستهاي است
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، کاظم جلالي در حاشيه جلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي در جمع خبرنگاران پارلماني اظهار داشت: علي رغم همه دشمني ها نيروگاه اتمي بوشهر سرانجام در مدار قرار گرفت و نشان داد که تهديدات برخي از قدرت ها و رژيم جعلي صهيونيستي قبل از راه اندازي اين نيروگاه يک جنگ رواني عليه جمهوري اسلامي ايران بود و عملا آنها نتوانستند در مقابل اراده ملي و تلاش هاي متخصصان و مسئولان ايستادگي کنند.
وي افزود: امروز جمهوري اسلامي ايران به عنوان يک کشور هسته اي و داراي نيروگاهي اتمي مطرح است.
سخنگوي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به تهديدات و کارشکني هاي دشمنان عليه فعاليت هسته اي جمهوري اسلامي ايران گفت: ماجراي نيروگاه هسته اي ما ماجراي مطولي است و همانطور که رسانه هاي خارجي گفتند نيروگاهي است که در طول تاريخ بيشترين حرف و حديث در موردش زده شده است، اما در نهايت با مقاومت و تدبير ملي به سرانجام رسيد.
جلالي با اشاره به بيانات اخير مقام معظم رهبري نيز اظهار داشت: بيانات مقام معظم رهبري در ابعاد مختلف چه در بعد وحدت و انسجام ملي و ايجاد همدلي و چه در مسئله مربوط به اتحاد و وحدت مسئولان بايد راهنما و سرمشق قرار گيرد.
وي افزود: مقام معظم رهبري تاکيد داشتند که مسئولان بايد وحدت داشته باشند و عبارت فريضه را براي آن مطرح کردند.
نماينده مردم شاهرود در مجلس با تاکيد بر اينکه سه قوه موظف هستند راهکارهاي دستيابي به وحدت را بيابند، خاطرنشان ساخت: هدف مقام معظم رهبري صرف وحدت در گفتار و يا صرفا سخنراني ها نيست، به طوريكه اگر در سخنراني ها از وحدت دم بزنيم اما در عمل همچنان بر طبل اختلاف بکوبيم به بيراهه رفته ايم.
جلالي ادامه داد: سه قوه مقننه، قضائيه و مجريه موظف هستند راهکارهاي وحدت را پيدا و موانع رسيدن به آن را برطرف کنند.
وي به اظهارات مقام معظم رهبري در بعد سياست خارجي اشاره و خاطرنشان كرد: بيانات ايشان در بحث تعامل با آمريکا، تهديداتي که عليه ايران وجود دارد و صدور قطعنامه و تحريم بسيار راهگشا بود و انعکاس وسيعي در سطح دنيا داشت./انتهاي پيام/