عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی گفت: نظارهگر آن هستیم که تا به امروز، قانون مبارزه با جریان مجرمانه در فضای مجازی، موسوم به کمیته فیلترینگ که در سال ۱۳۸۸ تصویب شد، تغییراتی پیدا نکرده است.
فرشاد مهدی پور عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی، در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری دانشجو، با انتقاد از کمیسیون فرهنگی مجلس دهم، اظهار داشت: این کمیسیون مجلس، از لحاظ عملکرد جز بیخاصیتترینها در دهمین دوره مجلس است و هر از چند گاهی، واکنشهای بیتأثیری از خود نشان میدهد. در چند سال اخیر شاهد هستیم که کمیسیون فرهنگی اظهارات تخصصی ندارد و خود در بخشی از پازل جنگ روانی علیه کشور قرار میگیرد.
وی ادامه داد: بحث نظارتی کمیسیون فرهنگی مجلس دهم کمرنگ است و کشور در حوزههای فرهنگی، با چالشهای فرهنگی روزافزونی درگیر میشود از قبیل این مشکلات میتوان به مافیای توزیع و پخش در صنعت سینمایی کشور اشاره نمود.
رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی تأکید کرد: کمیسیون فرهنگی مجلس، جایگاهی در تصمیمگیریهای پیرامون این حوزه ندارد. تحولات جدیدی در حوزه فضای مجازی به وقوع میپیوندد و نظارهگر آن هستیم که تا به امروز، قانون مبارزه با جریان مجرمانه در فضای مجازی، موسوم به کمیته فیلترینگ که در سال ۱۳۸۸ تصویب شد، تغییراتی پیدا نکرده است.
وی با اشاره بر اینکه به مقوله ازدواج در مجلس بها داده نشده است، افزود: پیرامون موضوع ازدواج، قوانین حمایتی در کشور بهروز نمیشود و نظام جامع خانواده با بیمهریهایی روبهرو است. باید از نمایندگان مجلس پرسید که سیاست کلی افزایش زادوولد و رشد جمعیتی، چه میزان در تصمیمات آنان نقش داشته است.
عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی اظهار کرد: رسیدگی به مسائل فرهنگی و اجتماعی از قبیل اعتیاد، طلاق و فضای مجازی در کشور مغفول مانده و نظارتی بر دستگاههای متولی حل مشکلات آسیبهای اجتماعی صورت نمیگیرد.
مهدیپور با اشاره بر اینکه مجلس یک نهاد سیاستی است، گفت: مجلس شورای اسلامی باید مشکلات موجود در کشور را با قانونگذاری و نظارت صحیح حل کند. عملکرد مجلس دهم نیازمند آسیبشناسی است تا در مجلس آینده، دوباره شاهد تکرار اشتباهات نباشیم.