کد خبر:۸۴۸۳۹۴

ضدعفونی مترو تا عادی شدن وضعیت ادامه دارد

روند ضدعفونی کردن تمامی قطار‌های شبکه مترو تهران براساس پروتکل‌های استاندارد تا زمان عادی اعلام شدن وضعیت توسط ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه خواهد داشت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه بااعلام این خبر، گفت: ضدعفونی کردن قطار‌ها تا زمانی که وزارت بهداشت اوضاع را عادی اعلام کند ادامه خواهد داشت.

او با بیان اینکه قطار‌ها حداقل سه بار در روز، نظافت و ضدعفونی می‌شوند، افزود: در برخی خطوط همانند خط ۶ که فاصله زمانی رسیدن قطارها، بیشتر است برای هر حرکت قطار، نظافت و ضدعفونی انجام می‌شود.

نوبخت در ادامه توضیح داد: قطار‌های مترو با دو روش خشک و‌تر در سیستم‌های مکانیزه شستشو مترو، شستشو و ضد عفونی می‌شوند. نظافت و ضد عفونی تمامی قطار‌ها در ایستگاه‌های ابتدایی و انتهایی هرخط نیز به صورت خشک انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با اشاره به اینکه تمامی ایستگاه‌ها، قطار‌ها و تجهیزاتی که مسافران با آن در ارتباط هستند از جمله هندریل پله برقی‌ها، گیت‌ها، صندلی‌ها، پله‌های ثابت و دستگاه‌های شارژ بلیت ضدعفونی می‌شوند، گفت: ضدعفونی‌ها بر اساس استاندارد‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت در زمینه ضدعفونی کردن اتاق‌ها و واگن‌ها و دیگر وسایل موجود در قطار‌ها انجام می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار