آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۸۵۲۳
در گفتگو با دانشجو بیان شد؛

نظری: دولتمردان گول لبخند‌های فریبکارانه اوباما را خوردند / تحریم تسلیحاتی ایران باید برداشته شود

منتخب مجلس یازدهم گفت: بر اساس فصلنامه ۲۲۳۱ تا ۶ ماه آینده یعنی در ۲۷ مهر سال جاری، باید در راستای اجرای یک‌بند از توافقات برجامی با (۱+۵)، تحریم‌های تسلیحاتی ایران برداشته شود.
امید فعال

علیرضا نظری منتخب مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه خمین در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما، کلاه گشاد برجام بر سر جمهوری اسلامی قرار گرفت، اظهار داشت: بعضی از مسئولان خام‌اندیش کشورمان، گول لبخند‌های فریبکارانه اوباما دموکرات را خوردند و نتیجه آن از دست رفتن ظرفیت‌های هسته‌ای کشور شد. محصول بیش از یک دهه تلاش دانشمندان جوان کشور نابود و بدون هیچ دستاوردی، صنعت هسته‌ای کشورمان متوقف شد و تحریم‌ها هم برجا ماند.

وی ادامه داد: بر اساس فصلنامه ۲۲۳۱ تا ۶ ماه آینده یعنی در ۲۷ مهر سال جاری، باید در راستای اجرای یک‌بند از توافقات برجامی با (۱+۵)، تحریم‌های تسلیحاتی ایران برداشته شود اما در کنگره آمریکا از مجموع ۴۲۹ نفر، ۳۸۲ نفر رأی به تمدید تحریم‌ها دادند؛ این حاکی از آن است که هر دو جناح سیاسی آمریکایی، در بحث دشمنی با جمهوری اسلامی متحد هستند.

منتخب مجلس یازدهم افزود: برخی از مسئولین جمهوری اسلامی و تحلیلگران سیاسی تصور می‌کنند که با تغییر هیئت حاکمه در آمریکا و جابجایی قدرت از دست جمهوری خواهان به دست دموکرات‌ها، اتفاقات بهتری برای جمهوری اسلامی رقم خواهد خورد اما در بررسی گذشته نشان می‌دهد که مجموعه تحریم‌هایی که علیه جمهوری اسلامی اعمال‌شده، در زمان دولت‌های دموکرات به نسبت زمانی که دولت‌های جمهوری‌خواه بیشتر بوده است.

نظری با تأکید بر اینکه هر دو جناح سیاسی، در اجرای سیاست‌های خصمانه خود مشترک هستند، بیان داشت: عمدتاً در طی ۴۱ سال گذشته، روش جمهوری خواهان مبتنی بر اقدامات خشونت‌آمیز از قبیل جنگ، تهدید و اقدامات نظامی بوده و سیاست دموکرات‌ها مدل گفتگو، سیاست لبخند و در واقع چماق و هویج است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار