معاون سازمان خصوصیسازی گفت: از ۵ میلیون سهامدار عدالت که قبلا شماره شبا حساب بانکی خود را نداده بودند، اخیراً حدود ۶۰۰ هزار نفر شماره شبا خود را اعلام کردند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو حسن علایی، در مورد این که ۵ میلیون نفر از سهامداران عدالت شماره شبا حساب بانکی خود را برای دریافت سود سهام ارائه نکرده بودند، گفت: از زمانی که بحث آزادسازی سهام عدالت مطرح شده تاکنون حدود ۶۰۰ هزار نفر شماره شبای خود را در سامانه سهام عدالت اعلام کردند و هنوز حدود ۴.۶ میلیون سهامدار عدالت شماره شبای خود را وارد سامانه نکردهاند.
معاون سازمان خصوصیسازی همچنین در برابر این پرسش که کسانی که تاکنون شماره شبا ندادهاند و در نتیجه سودی هم از سهام عدالت نگرفتهاند با توجه به تبدیل شدن سهام عدالت به سهام بورسی، آیا سود آنها محفوظ میماند، گفت: کسانی که شماره شبا بدهند، به صورت ماهانه سود سهام آنها را واریز میکنیم و سود آنها محفوظ میماند.
وی همچنین در مورد این که آیا سهامداران عدالت نیاز به احراز هویت در سامانه سجام دارند، گفت: آنهایی که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده و شماره شبا حساب بانکی آنها وارد سیستم شده و تأیید شده، نیازی به احراز هویت ندارند.
علایی همچنین در مورد انتخاب روش مدیریت مستقیم یا غیر مستقیم سهام عدالت گفت: اطلاعات آزادسازی سهام عدالت را داریم، اما نمیتوانیم اعلام کنیم، در عین حال تا آخر ۸ خرداد ۹۹ فرصت برای انتخاب روش مدیریت سهام عدالت وجود دارد.
وی همچنین در مورد ثبت نام صندوق واسطه گری مالی یکم موسوم بهای تی اف گفت: تا پایان وقت فردا ۳۱ اردیبهشت ماه فرصت برای ثبت نام صندوق واسطهگری مالی یکم،ای تی اف وجود دارد و اطلاعات متقاضیان، چون هنوز نزد بانکهاست، به صورت مجموعه جمع آوری نشده و به زودی این اطلاعات از طریق وزارت امور اقتصادی و دارایی گردآوری و ارائه میشود. سازمان خصوصیسازی فقط سهام ارائه میکند.
معاون سازمان خصوصیسازی همچنین در مورد این که برخی شهروندان کارت پرس شده سهام عدالت دارند، اما با وارد کردن کد ملی آنها در سامانه سهام عدالت به عنوان سهامدار شناخته نمیشوند، افزود: همه دعوتنامهها و کارتهای سهام عدالت معتبر نیست، بلکه فقط کسانی که با وارد کرد کد ملی در سامانه سهام عدالت به عنوان سهامدار شناخته میشوند، سهامداران نهایی سهام عدالت هستند.
وی تأکید کرد: غیر از سامانه سهام عدالت هیچ کارت و دعوت نامهای برای سهام عدالت معتبر نیست و فهرست سهامداران در سالهای ۹۳ و ۹۴ تکمیل نیست و فعلا هیچ راه حلی برای رفع مشکل این افراد که حدود ۲ میلیون نفر هستند وجود ندارد.
به گفته علایی ارائه صندوق قابل معامله بورسی،ای تی اف بعدی برای واگذاری به مردم هنوز جمعبندی نشده و به زودی در مورد آن تصمیم گیری میشود.
معاون سازمان خصوصیسازی همچنین اظهار داشت: سهامداران عدالت که هویت شماره شبای آنها در سامانه سهام عدالت احراز میشود، نیازی به احراز هویت از طریق سامانه جامع اطلاعات مشترکان بورسی، سجام نیست.