آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۰۱۰۸

هند به صدر کشور‌های آسیایی در شیوع ویروس کرونا رسید

تعداد مبتلایان به کرونا در هند به بیش از ۱۳۹ هزار نفر رسید و اینک دهلی نو در صدر کشور‌های آسیایی از لحاظ شیوع بیماری کرونا قرار دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از هندوستان تایمز، تعداد مبتلایان به کرونا در هند به ۱۳۹ هزار و ۴۹ نفر رسید و به این ترتیب دهلی نو ۱۰ اُمین کشور جهان از لحاظ آلوده شدن به ویروس کوئید ۱۹ است.

هند اینک در صدر کشور‌های آسیایی قرار دارد که ویروس کرونا در آن‌ها شایع شده و اتباع آن با مشکل انتشار کرونا مواجه هستند.

تعداد قربانیان کرونا نیز در هند رو به افزایش است و تاکنون ۴ هزار و ۲۴ نفر در این کشور بر اثر این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

از سوی دیگر دولت دهلی نو به دلیل افزایش فشار‌های مردمی و مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا مجبور به کم کردن محدودیت‌ها شده است.

شرکت‌های هوایی مانند ایراندیا مجوز سفر‌های داخلی را دریافت کرده و حتی اجازه پیدا کرده اند که فاصله اجتماعی را رعایت نکرده و روی تمام صندلی‌های خود مسافر سوار کنند.

از سوی دیگر در نخستین روز بازگشایی پرواز‌ها در هند اتباع این کشور شاهد لغو حدود ۸۰ پرواز در مسیر‌های مختلف شدند که باعث اعتراض گسترده آن‌ها شد.

نیرو‌های امنیتی هند در فرودگاه‌ها مسافران را کنترل می‌کنند تا تجهیزاتی از جمله ماسک و دستکش را استفاده کرده و عامل کرونا به دیگران نشوند.

بسته شدن مسیر‌های مواصلاتی در هند که از حدود ۲ ماه پیش آغاز شد باعث مشکلات فراوانی برای اتباع این کشور از جمله کارگران مهاجر شده بود.

ده‌ها هزار کارگر مهاجر که در شهر‌های بزرگ سرگردان شده بودند تصمیم گرفتند صد‌ها کیلومتر راه را پیاده طی کنند و در مسیر بازگشت حداقل ۴۰ کارگر بر اثر تصادف با قطار یا کامیون کشته شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار