کد خبر:۸۴۷۰۶۰

شروط وام ۵۰۰ میلیون تومانی به کارفرمایان از سوی کمیته امداد

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: کارفرمایان در صورتی که باعث اشتغال ۱۰ نفر از مددجویان کمیته امداد به صورت همزمان شوند، ۵۰۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه دریافت خواهند کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در مراسم پویش جنبش اساتید ایران اظهار داشت: از این اقدام به موقع اساتید بسیجی خدا را شاکرم و کار ارزشمندی برای ایجاد اشتغال زنان سرپرست خانوار صورت گرفته است.

وی ادامه داد:یکی از رسالت‌های کمیته امداد اشتغال خانگی است و ما اعتقاد داریم با این نوع اشتغال می‌توان بخشی از معضل بیکاری را به خصوص برای زنان سرپرست خانوار حل کرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) خطاب به جنبش اساتید ایران گفت: این نیتی که برای اشتغال خانگی دارید بسیار مهم است و کمیته امداد هم در کنار شما اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

بختیاری یادآور شد: اگر کارفرمایان ۱۰ نفر از مددجویان کمیته امداد را مشغول به کار کنند، ۵۰۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه از سوی کمیته امداد به آن‌ها پرداخت می‌شود.

وی یادآور شد: ما در هفته اکرام قرار داریم و شهروندان می‌توانند با ارسال عدد یک به شماره ۳۰۰۰۳۳۳۳ به افراد یتیم در هر شهرستانی که صلاح می‌دانند کمک کنند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: کمیته امداد در حال حاضر ۷۱۰ هزار و ۲۹۵ حامی فعال دارد که حدود ۲۹۴ هزار یتیم را حمایت می‌کنند و تنها در سال گذشته ۹۱۱ میلیارد تومان این خیرین به افراد یتیم کمک کردند و در حال حاضر نیز ۲۴ هزار و ۴۳۲ یتیم داریم که برای آن‌ها به دنبال حامی هستیم.

بختیاری یادآور شد: در مقابله با کرونا نیز تعدادی از افراد تحت پوشش کمیته امداد شغل خود را از دست دادند و با کمک‌هایی که از سوی بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به کمیته امداد شد توانستیم بخشی از مشکلات آن‌ها را حل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کمک‌هایی که به کمیته امداد شده است و با بررسی‌های صورت گرفته به افرادی که تحت پوشش کمیته امداد نیستند و به دلیل شیوع ویروس کرونا شغل خود را از دست داده‌اند و با مشکلاتی مواجه هستند ۱۰ میلیون تومان بلاعوض پرداخت می‌شود.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار