آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۲۱۷۴
در جریان جلسه امروز دادگاه منافقین مطرح شد؛

افشای نفش منافقین در حمله رژیم صهیونی به بیمارستان فارابی کرمانشاه + فیلم

کارشناس دادگاه گفت: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، منافقین با هدف تخلیه تلفنی از آلبانی با یک زن از همسایه‌های نزدیک به بیمارستان فارابی کرمانشاه تماس گرفتند و با ترفند‌های گوناگون اطلاعاتی از این فرد که نسبت به شخص پشت خط و هدف وی ناآگاه بوده، ساعت پر تردد در این بیمارستان را بدست آوردند.

افشای نفش منافقین در حمله رژیم صهیونی به بیمارستان فارابی کرمانشاه + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کارشناس دادگاه در جریان جلسه امروز دادگاه منافقین گفت: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، منافقین با هدف تخلیه تلفنی از آلبانی با یک زن از همسایه‌های نزدیک به بیمارستان فارابی کرمانشاه تماس گرفتند و با ترفند‌های گوناگون اطلاعاتی از این فرد که نسبت به شخص پشت خط و هدف وی ناآگاه بوده، ساعت پر تردد در این بیمارستان را بدست آوردند.

وی افزود: پس از این تخلیه تلفنی بلافاصله اطلاعات را در اختیار رژیم صهیونی قرار داده و این رژیم جنایتکار در ساعت اعلام شده‌ی منافقین، به بیمارستان حمله می‌کند.

 

 

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار