آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۱۰۴۹
معاون رئیس جمهور:

تامین منابع مالی طرح‌ها تاپایان سال ازسیاست‌های دولت تدبیر است

معاون رئیس جمهور گفت: تأمین منابع مالی طرح‌ها و پروژه‌های قابل بهره برداری تا پایان امسال از سیاست‌های دولت تدبیر و امید است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر نوبخت ظهر جمعه در حاشیه بازدید از روند احداث سد پل رود رودسر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این پروژه در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی ۷۳ درصدی برخوردار است.

وی افزود: بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته، امکانات و شرایط فنی و اجرایی برای بهره برداری و آبگیری این سد تا پایان سال ۹۹ وجود دارد.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به ضرورت تأمین آبرسانی زراعی، گفت: شرایط پرداخت منابع مالی و اعتبارات لازم برای اینکه قرارگاه خاتم الانبیا تا پایان سال ۹۹ ساختمان سد را تحویل دهد وجود دارد.

نوبخت به انعقاد تفاهم نامه بین سازمان برنامه و بودجه، قرارگاه خاتم الانبیا و امور آب در هفته آینده اشاره و تاکید کرد: در هفته گذشته از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور بیش از ۳۱ هزار و ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی که تا پایان سال ۹۹ تحویل می‌شوند پرداخت شده است.

معاون رئیس جمهور گفت: سیاست دولت تدبیر و وامید بر این است که همه طرح‌ها و پروژه‌هایی که تا پایان امسال قابلیت بهره برداری دارند پرداخت شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار