سه تن از نمایندگان مجلس یازدهم به دلیل رانت خواری و کسب منافع اقتصادی نسبت به اعتبار نامه غلامرضا تاجگردون معترض شدند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،منتخبین تازه ورود به مجلس شورای اسلامی به حکم قرعه به طور مساوى به ۱۵ شعبه تقسیم مىشوند و افراد باقیمانده به ترتیب از شعبه اول به بعد، یک به یک به شعب افزوده مىشوند. همچنین هر شعبه داراى یک رئیس، دو نایب رئیس، یک سخنگو و دو دبیر خواهد بود که جداگانه با رأى مخفى با ورقه و با اکثریت نسبى بیش از یک سوم کل اعضای شعبه، انتخاب مىشوند و در صورت تساوى به حکم قرعه عمل خواهد شد.
دستورکار این شعب بررسی و تایید اعتبارنامههای نمایندگان مجلس برای حضور در دوره نمایندگی و عضویت در کمیسیونهای تخصصی مجلس است.
اعتراض ۳ منتخب مجلس یازدهم به اعتبارنامه «تاجگردون»
در بررسی اعتبارنامههای نمایندگان مجلس یازدهم، سه تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به اعتبارنامه یکی از نمایندگان ایراد گرفته و خواهان رد صلاحیت وی از نمایندگی مجلس شدهاند.
علیرضا زاکانی، علی اکبر کریمی و روح الله نجابت نمایندگان مجلس یازدهم با ارسال نامهای به سید ناصر موسوی لارگانی رئیس شعبه ۱۲ به دلیل رانت خواری نسبت به اعتبارنامه «غلامرضا تاج گردون» معترض شدند.
در نامهای که خطاب به رئیس شعبه ۱۲مجلس شورای اسلامی آمده است غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران و باشت به دلیل رانت خواری و کسب منافع اقتصادی و اعمال نفوذ شبکهای از طرق مختلف در دستگاههای دولتی و شرکتهای تابعه و بخش عمومی اقدام کرده است.
نامه اعتراض ۳ منتخب مجلس یازدهم به اعتبارنامه «تاجگردون»
کریمی یکی از افراد امضا کننده این نامه درباره دلایل این اعتراض میگوید: «این اعتراض ما در راستای عمل به وصیتنامه امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی است؛ ایشان در وصیتنامه خود تصریح کردند که اگر افرادی به مجلس راه پیدا کردند که صلاحیتهای لازم را نداشتند، نمایندگان باید از تصویب اعتبارنامه وی جلوگیری کنند و با استفاده از ابزارهای قانونی اعتبارنامه آن شخص را رد کنند.
وی گفت: احتمال افزایش امضاها و درخواستهای تعداد بیشتری از منتخبین برای اعتراض به اعتبارنامه آقای تاجگردون منتخب گچساران وجود دارد.
نماینده اراک با بیان اینکه اگر یک نفر هم به اعتبارنامه یک منتخب اعتراض کند، فرآیند قانونی آن طی خواهد شد، گفت: نیازی به افزایش تعداد امضاها و درخواست اعتراض به یک اعتبارنامه نیست ولی در مجموع تعداد زیادی از منتخبان هستند که برای اعتراض به اعتبارنامه آقای تاجگردون اعلام آمادگی کردهاند.
روح الله نجابت یکی دیگر از افراد امضا کننده نامه اعتراض به اعتبارنامه تاجگردون در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: فرازی از وصیتنامه امام خمینی: «از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این عصر و عصرهای آینده میخواهم که اگر خدای نخواسته عناصر منحرفی با دسیسه و بازی سیاسی وکالت خود را به مردم تحمیل نمودند، مجلس اعتبارنامه آنان را رد کنند و نگذارند حتی یک عنصر خرابکار وابسته به مجلس راه یابد.»
تاجگردون تهدید کرد در این میان تاجگردون در مقابل تهدید کرده است که اگر دست روی اعتبار نامه وی بگذارند به اعتبارنامه تعدادی از نمایندگان مجلس یازدهم اعتراض خواهد کرد.
این در حالی است که قبل از انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اسناد و مدارکی مبنی بر تخلف و فساد از «غلامرضا تاجگردون» در فضای مجازی دست به دست شده بود که حواشی زیادی پیش از احراز صلاحیت کاندیداهای مجلس شورای اسلامی ایجاد کرد که حساسیتها را نسبت به احراز صلاحیت تاجگردون بالا برد.
در نهایت و برای بار دوم تاجگردون توانست تایید صلاحیت خود را بعد از احراز نشدن صلاحیت اش توسط شورای نگهبان کسب کند و وارد رقابتهای انتخاباتی مجلس یازدهم شود. این موضوع به اینجا ختم نشد. وی حتی در دوران تبلیغات انتخاباتی خود نیز حواشی زیادی را ایجاد کرد.
غلامرضا تاجگردون در دورههای نهم و دهم در مجلس شورای اسلامی حضور داشته و توانسته است در دوره دهم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی شود.
حال باید دید این بار و در اعتراض سه تن از نمایندگان مجلس درباره اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران، مجلس شورای اسلامی و نهادهای نظارتی همچون شورای نگهبان چه تصمیمی درباره این فرد خواهند گرفت.