کد خبر:۸۵۱۷۹۷
به صورت کتبی؛

نمایندگان مجلس در مورد تخریب مسکن محرومان کرمانشاه و فوت آسیه پناهی به مسئولان اجرایی تذکر دادند

جمعی از نمایندگان مجلس در خصوص تخریب ناعادلانه مسکن محرومان شهرک فدک کرمانشاه و فوت آسیه پناهی به مسئولان اجرایی کشور تذکر کتبی دادند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص حمله خشونت آمیز عوامل شهرداری کرمانشاه به شهرک فدک و تخریب ناعادلانه مسکن محرومان و فوت آسیه پناهی، به مسئولان اجرایی کشور تذکر کتبی دادند.

این تذکر نامه از سوی ایزدخواه، خاندوزی، زنگنه، رضاخواه، خضریان، متفکر آزاد، میرتاج الدینی و خانم قاسم پور، امضاء و به مسئولان اجرایی کشور ابلاغ شده است.

در این تذکر نامه آمده است:
در روز‌های اخیر، شهرداری کرمانشاه با هجوم به منطقه محروم فدک در شهر کرمانشاه، اقدام به تخریب خشونت آمیز منازل تعدادی از محرومان و مستضعفان ساکن در آنجا می‌نماید و با تجهیزات ضد شورش از جمله اسپری فلفل و مردم حمله می‌آورد و اسباب و اثاثیه آن‌ها را تخریب می‌نمایند. در این میان خانم آسیه پناهی نیز جان می‌دهد که ممکن است بر اثر حمله فوق، به سکته قلبی انجامیده باشد.

به وزیر کشور تذکر داده می‌شود چنین برخورد‌هایی را نه با مستضعفان بی سر پناه بلکه با برخی آقازاده‌ها که در شمال تهران کوه خواری و ویلاسازی غیرقانونی کرده اند، داشته باشد.
 
//نمایندگان مجلس به مسئولان اجرایی کشور در مورد تخریب مسکن محرومان کرمانشاه و فوت آسیه پناهی تذکر دادند
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار