کد خبر:۸۵۲۵۶۹

بورس‌های آسیایی رکورد دو ماهه را شکست/خوش بینی بازار به محرک های اقتصادی

بورس‌های آسیایی به دلیل خوشبینی به محرک‌های اقتصادی دولت‌ها برای رونق اقتصاد، به بیشترین رشد دو ماه گذشته رسید.

به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از رویترز، ارزش سهام بورس‌های آسیا امروز پنج‌شنبه تحت‌تأثیر انتظار مثبت از محرک‌های اقتصادی دولت‌ها که توانست اعتماد سرمایه‌گذاران را جلب کند، به بیشترین رشد دو ماهه گذشته رسید. سرمایه‌گذاران به این اعتماد رسیدند که ارائه محرک‌های اقتصادی از سوی دولت‌ها می‌تواند به بهبود اقتصادی که از همه‌گیری ویروس کرونا در جهان آسیب‌دیده، کمک کند.

براساس این گزارش، شاخص MSCI در اوایل صبح امروز با رشد 0.4 درصد بیشترین قیمت از ماه مارس تاکنون را ثبت کرد. سهام‌های استرالیا هم رشد 0.66 درصد را پس از آنکه نخست‌وزیر این کشور چهارمین بسته محرک اقتصادی خود را برای ترمیم اقتصاد به گِل نشسته این کشور اعلام کرد، رشد یافت. ارزش سهام بازارهای چین هم به واسطه نگرانی‌ها از تنش‌های دیپلماتیک بین دو کشور چین و آمریکا تغییر آنچنانی نسبت به روز گذشته نداشت، اما بازار بورس آمریکا افت 23 صدم درصدی را تجربه کرد. 

به گزارش رویترز، شاخص‌های نزدک، اس.‌اند.پی 500 و داوجونز هم با افزایش بسته شدند. 

مؤسسه پژوهشی ANZ اعلام کرده است که نقدینگی‌های بانک‌های مرکزی و امیدواری برای اینکه کمک‌های بیشتری وجود خواهد داشت، به کاهش ریسک بازارهای مالی کمک بیشتری کرده است. 

براساس این گزارش، بازارهای بورس هنگ‌کنگ در آسیا هم به دلیل نگرانی از برنامه‌های پکن حدود 0.12 درصد با کاهش همراه شد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار