رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: قرار است در سال جاری هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی راکد را در کشور احیا کنیم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محسن صالحی نیا با اشاره به وضعیت واحدهای صنعتی در شرایط کرونایی، اضافه کرد: فعالیت واحدهای تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی هر ساله در ایام عید نوروز تعطیل میشود و امسال نیز با توجه به شرایط خاص کشور، هرچند با محدودیتهای صادراتی و تولید مواجه بودیم، اما فعالیتهای آن به صورت کامل متوقف نشده و با رعایت پروتکلهای بهداشتی توانستهایم تولید را سرپا نگه داریم.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی کشور، تولید امر بسیار ضروری بوده و با زنده نگه داشتن چرخههای اقتصادی کشور میتوانیم نقشی در اقتصاد کشور داشته باشیم. از این رو تمامی واحدهای صنعتی در تلاش هستند تا تولید را از حالت رکود به سمت بهبود ببرند.
صالحی نیا در خصوص جایگاه استان آذربایجان شرقی در حوزه شهرکهای صنعتی، عنوان کرد: استان آذربایجان شرقی از لحاظ تولید صنعتی، ظرفیت مهندسی و بهرهوری جزو استانهای برخوردار بوده و بسیاری از صنایع این استان از قدمت بالایی برخوردار هستند؛ به طوریکه شش درصد شهرکهای صنعتی کشور در این استان واقع شده است.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی در رابطه با نیروی متخصص جزو استانهای شاخص کشور است، تصریح کرد: حمایتهای لازم از تولیدکنندگان انجام گرفته و سعی میکنیم تصمیماتی که در رابطه با شهرکهای صنعتی در وزارتخانه گرفته میشود در جهت بهبود کارهای تولید کنندگان باشد.
وی با اشاره به حمایتهای انجام گرفته از شهرکهای صنعتی در رابطه با توسعه و تامین زیر ساختها، تصریح کرد: برای تحقق شعار جهش تولید، باید به سرعت مشکلات زیرساختی با همکاری دستگاههای اجرایی تکمیل و برطرف شده و همچنین حل و فصل کردن مسائل تامین مواد اولیه و تامین و نقل و انتقال ارز را در اولویت کاری خود قرار دهیم.
صالحی نیا گفت: مدیریت واردات و توسعه صادرات، یکی از مهمترین محورهای فعالیت وزارت صمت در سال جهش تولید بوده و باید تلاش خود را معطوف به این موضوع کنیم تا تهدیدات ناشی از تحریمها را به فرصتهای جدید تولیدی و صادراتی تبدیل کنیم.
وی عنوان کرد: یکی از سیاستهای شهرکهای صنعتی مدیریت مسایل زیست محیطی است؛ از این رو ایجاد تصفیه خانه در این راستا بسیار موثر بوده و امروز شاهد افتتاح تصفیه خانه فاضلاب در ناحیه صنعتی ملکان خواهیم بود.
معاون وزیر صمت گفت: این روزها هرچند واحدهای تولیدی با محدودیتهای تامین مواد اولیه و تامین ارز مواجه هستند، ولی تمامی تلاششان را در جهت سرپا نگه داشتن تولید، انجام میدهند تا بتوانیم ضمن رفع نیاز داخلی کشور، قابلیتهای داخلی را نیز فعال کرده و به امر افزایش صادرات کمک کنیم.