کد خبر:۸۵۳۷۸۳

یمنی‌ها منطقه «مدغل» را آزاد کردند

نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در سایه تشدید حملات هوایی و همزمان حملات کشتی‌های جنگی سعودی توانستند شهر «مدغل» در شرق صنعاء را آزاد کنند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ائتلاف سعودی روز دوشنبه (دیروز) دست به حملات دریایی و هوایی گسترده‌ای به مناطق مختلف یمن زد که در سه ماهه گذشته بی سابقه بوده است.

به نوشته وبگاه العربی الجدید، استان‌های شمالی یمن که در کنترل دولت نجات ملی (مستقر در صنعاء) است، از ماه می‌گذشته که آتش‌بس ادعایی سعودی‌ها پایان یافته، شاهد افزایش درگیری‌ها بوده است که این پدیده امید‌ها برای پایان جنگی که بیش از پنج سال از آغاز آن می‌گذرد را کاهش داده است.

به گفته منابع نظامی در یمن، جنگنده‌های سعودی بیش از هر منطقه‌ای استان مأرب را با هدف ممانعت از پیشروی نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مرکزی یمن در شهرستان «مدغل» و «صرواح» بمباران کردند؛ با این حال نیرو‌های انصارالله و ارتش یمن توانستند بر شهرستان «مدغل» در مأرب مسلط شوند؛ هرچند این موفقیت هنوز به طور رسمی از سوی «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام نشده است.

به گفته ارتش یمن، ائتلاف سعودی روز گذشته ۲۲ بار شهرستان‌های مجزر و صرواح را بمباران کرد. شهرستان‌های «عبس» و «حرض» در استان «حجه» نیز پنج بار هدف حملات هوایی سعودی‌ها قرار گرفت. جنگنده‌های سعودی همچنین سه بار مناطق شرقی شهر «نجران» در خاک عربستان و چهار مرتبه نیز استان‌های صعده و الجوف را بمباران کردند.

به گفته منابع یمنی، علاوه بر حملات هوایی، کشتی‌های جنگی سعودی در دریای سرخ نیز مناطقی در شهرستان «عبس» در استان «حجه» را گلوله‌باران کردند. دولت مستعفی «منصور هادی» مدعی است که ارتش یمن، سکوی پرتاب موشک‌های بالستیک خود را در میان باغات منطقه «الجر» در شهرستان «عبس» مستقر کرده است که این ادعا تا کنون عامل ده‌ها حمله هوایی و دریایی به این منطقه شده است.

در همین حال، شبه‌نظامیان وابسته به دولت مستعفی مدعی انهدام یک فروند پهپاد ارتش یمن در منطقه جنگی «نِهِم» در شرق صنعاء شد. منطقه‌ای که در دو روز گذشته بار دیگر شاهد افزایش درگیری‌ها بوده است.

از سوی دیگر جنوب یمن نیز همچنان عرصه رقابت و درگیری میان عناصر وفادار به امارات به دولت مستعفی منصور هادی است. شبه‌نظامیان وابسته به دولت مستعفی روز یکشنبه توانستند کنترل شهر «جعار» در استان «أبین» را برای ساعاتی به دست گرفته و عناصر «کمربند امنیتی» (وابسته به شورای انتقالی جنوب) را به عقب برانند؛ اما با تشدید درگیری‌ها مجبور به خروج از شهر شدند.

شب گذشته (دوشنبه) نیز دولت مستعفی به کشته شدن یکی از فرماندهان گارد ریاستی در استان ابین اذعان کرد. درگیری میان دو طرف از تابستان سال گذشته آغاز شده و علی‌رغم توافق صورت گرفته در ریاض در ۱۴ آبان ماه سال گذشته، اما این درگیری‌ها همچنان ادامه دارد. شورای انتقالی جنوب مدعی حاکمیت بر استان‌های جنوبی یمن است و حمایت کامل امارات را با خود به همراه دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار