آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۵۰۴۱
مرکز آمار اعلام کرد

افزایش ۴۱ درصدی تولید گوشت قرمز در اردیبهشت

بر اساس اعلام مرکز آمار در اردیبهشت ماه امسال ۳۰ هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور تولید شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام مرکز آمار در اردیبهشت ماه امسال ۳۰ هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور تولید شده که نسبت به فروردین ماه ۴۱ درصد افزایش تولید داشته است.

گزیده نتایج ماه اردیبهشت آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. سهم گوشت گاو و گوساله در تولید گوشت قرمز بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۷ هزار و ۲۰۰ تن، ٥٥.٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.

گوشت گوسفند و بره با ١١ هزار تن، بز و بزغاله با ۲ هزار و ۱۰۰ تن و سایر انواع دام با ۵۵۲ هزار و ۲۰۰ تن، به‌ترتیب ٣٥.٧ درصد، ٦.٨ درصد و ١.٨ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ١٣٩٩ با ماه مشابه ١٣٩٨، نشان‌دهنده افزایش ٢٣ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.

تغییرات مقدار تولید گوشت در اردیبهشت ۹۹ نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ١٧ درصد افزایش، برای بز و بزغاله ١٧ درصد افزایش، برای گاو و گوساله ٢٩ درصد افزایش، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ٢٢ درصد افزایش و برای شتر و بچه‌شتر ١٥ درصد کاهش داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار