عطاران: دانشگاه مجازي جامعه المصطفي دانشجويان يکصد مليت را پوشش مي دهد
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام عطاران طوسي در مراسم افتتاح شهر مجازي قرآن با معرفي هدايت و پي ريزي آموزش دين در عرصه بين الملل به عنوان هدف اين دانشگاه گفت: اين دانشگاه بيشترين توجه را به رشته هاي علوم اسلامي داشته و در ظرف بيش از دو دهه و با پذيرش دانشجويان از بيش از 100 مليت اين افتخار را دارد که به عنوان نگيني برجسته در سراسرجهان به عنوان يک مرکز علمي آموزشي علوم اسلامي فعاليت کند.
وي از پذيرش دانشجو از خارج از کشور در 3 رشته الشريعه الاسلاميه به عربي در سطح کارشناسي، علم القرآن الحديث به عربي در سطح کارشناسي و زبان و ادبيات فارسي در سطح کارشناسي خبرداد و افزود: در کنار رشته هاي راه اندازي شده، رشته هايي نيز در حال تاسيس است که تا پايان سال راه اندازي مي شود.
حجت الاسلام عطاران طوسي اظهارکرد: اين دانشگاه تنها مرکز علمي آموزشي مجازي است که در سطح بين الملل معارف اهل بيت(ع) را ارائه مي کند. اين دانشگاه ارايه 5 رشته فقه و معارف اسلامي در سطح کارشناسي، اخلاق اسلامي در سطح کارشناسي ارشد، الشريعه الاسلاميه به عربي در سطح کارشناسي، علم القرآن الحديث به عربي در سطح کارشناسي و زبان و ادبيات فارسي در سطح کارشناسي براي غير ايرانيان را در حوزه علوم اسلامي در دستور کار دارد.
وي با اعلام راه اندازي دوره هاي آموزشي کوتاه مدت علوم اسلامي به زبان هاي زنده دنيا ابرازکرد: سال گذشته شهر مجازي زبان و ادب فارسي راه اندازي شد و در آينده نيز شهر مجازي اخلاق و معنويت راه اندازي مي شود. همچنين راديو و تلويزيون اينترنتي در حوزه مطالعات قرآني نيز در آينده راه اندازي مي شود.
رئيس دانشگاه مجازي المصطفي العالميه خاطرنشان کرد: دانشگاه مجازي المصطفي العالميه پذيرش از همه دانشجويان دنيا را آغاز کرده و به زودي شاهد ارائه همه دوره هاي علوم اسلامي با حضور دانشجويان ايراني و غير ايراني در فضاي سايبر هستيم.
مراسم افتتاح شهر مجازي قرآن جمعه پنج شهريور ماه در سالن علامه اميني هجدهمين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم برگزار شد./انتهاي پيام/