کد خبر:۸۵۷۱۱۲
سردار رضایی خبر داد

کشف بیش از ۲۶۶ تن مواد مخدر از سوی پلیس ایران / موادمخدر یکی از ابزار‌های تروریستی است

جانشین فرماندهی نیروی انتظامی با بیان اینکه موادمخدر یکی از ابزار‌های تروریستی است، از کشف بیش از ۲۶۶ تن مواد مخدر از سوی پلیس ایران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ سردار قاسم رضایی روز سه شنبه در نشست تخصصی با مسئولان و دست اندرکاران امر مبارزه با موادمخدر گفت: بیش از سه هزار و ۸۰۰ شهید و ۱۲ هزار جانباز در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم نظام شده‌اند که یکی از شهدای معروف در مقابله و مبارزه با مواد مخدر، سپهبد شهید قاسم سلیمانی است. این شهید بزرگوار در زمان حیاتش در شرق کشور در مبارزه با مواد افیونی جانفشانی کرد و سپس مسیر ضد تروریستی را در جهان ادامه داد تا به دست شقی‌ترین افراد به شهادت رسید.

وی ادامه داد: امروز بر همگان ثابت شده که جمهوری اسلامی ایران علمدار و پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است و شاخص‌های بارز آن تقدیم ۳۸۰۰ شهید و اقدامات جدی در سازماندهی جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور در مرز‌ها است.

جانشین فرماندهی نیروی انتظامی بیان کرد: همچنین امروز بر همگان روشن است که جمهوری اسلامی ایران در راه مبارزه با موادمخدر مصمم است به گونه‌ای که در سازمان ملل صراحتا، نقش اول ایران در مبارزه با مواد مخدر اعلام شده است.

رضایی افزود: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در راه مبارزه با مواد مخدر و ایجاد آسایش برای مردم و بشریت رقیبی در دنیا ندارد.

وی اذعان داشت: آرمان جمهوری اسلامی بر این مبنا است که جوانان ایران و سایر کشور‌ها تفاوتی ندارند و ملت‌ها و مردمان سایر کشور‌ها با ایران برابر هستند، لذا نیروی انتظامی به عنوان پرچمدار مبارزه در کشور در این راه از سازمان ملل، انتظار دارد که تمام توجهات کشور‌های دیگر را در این مسیر بسیج کند.

جانشین فرماندهی نیروی انتظامی با بیان اینکه مواد مخدر یکی از ابزار‌های تروریستی است که در جهان دیده شده است، گفت: انتظار ما از دولت‌های کشور‌های غربی این است احساس مسئولیت کنند و ملت‌های خود را به صحنه مبارزه آورند. پلیس ایران تا کی باید جانباز و شهید دهد؟ پس نقش نخبگان کشور‌های غربی کجاست؟ این انتظارات کی قرار است محقق شود؟

رضایی افزود: ایران بیش از ۲ هزار کیلومتر از مرز‌ها را مواظبت و محافظت می‌کند که نتیجه این عملکرد افزایش ۲۰ درصدی کشف مواد مخدر سال ۹۸ نسبت به سال گذشته آن و همچنین کشف بیش از ۸۱۳ تن انواع مواد مخدر توسط پلیس و افزایش ۶۶ درصدی کشف مواد مخدر در مرز‌ها است.

وی با اشاره به کشفیات موادمخدر در سه ماهه سالجاری گفت: طی این مدت، کشفیات نیروی انتظامی بیش از ۴۲ درصد افزایش داشته است و بیش از ۲۶۶ تن مواد مخدر از سوی پلیس کشف و بیش از ۲۶۰ باند متلاشی شده است.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه ما قربانی موادمخدر هستیم و باید جهان در این مبارزه به صحنه آید، تاکید کرد: دولت‌های جهان باید وظیفه خود را در امر مبارزه انجام دهند و از طریق سیستم دیپلماسی، رسانه‌ها و نمایندگان آن کشور‌ها این امر مطالبه شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار