آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۷۳۲۱

گوترش: امیدوارم مسئولان اسرائیلی ندای جهانی را بشنوند

دبیر کل سازمان ملل با ابراز امیدواری نسبت به دست کشیدن رژیم صهیونیستی از اشغال سی درصدی کرانه باختری، گفت این طرح راهکار دو دولتی را تضعیف می‌کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه واکنش‌های جهانی به تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌های بزرگی از کرانه باختری، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل نیز ابراز امیدواری کرد تل‌آویو از این تصمیم منصرف شود.

گوترش در مصاحبه با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گفت امیدوار است که اسرائیل به درخواست‌های بین‌المللی گوش فرا دهد و طرح اشغال کرانه باختری را اجرا نکند، امری که موجب تضعیف راهکار دو دولتی جهت پایان دادن به مناقشات فلسطین-اسرائیل می‌شود.

بر این اساس، وی درباره اقدامات سازمان ملل علیه طرح اشغال توضیح داد: «به‌صورت مداوم این پیام را ارسال کردیم که [طرح]الحاق نه تنها مخالف قوانین بین‌المللی است بلکه عامل بزرگی در بی‌ثباتی منطقه است».

به نوشته آسوشیتدپرس، گوترش این اظهارات را پیش از شروع جلسه شورای امنیت سازمان ملل در روز چهارشنبه درباره مسائل منطقه غرب آسیا، که قطعا موضوع طرح اشغال کرانه باختری نیز در آن مطرح می‌شود، به زبان آورد.

وی همچنین با لازم دانستن اجرای راهکار دو دولتی برای حصول صلح و ثبات در منطقه و تأمین امنیت فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها، اظهار داشت: «امیدوارم مسئولان اسرائیلی این ندای جهانی را شنیده و طرح اشغال در تاریخ یکم جولای رخ ندهد».

روز گذشته نیز شورای حقوق بشر سازمان ملل ضمن محکوم کردن تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال سی درصدی کرانه باختری، از کمیسیاری عالی حقوق بشر در این سازمان خواست گزارشی درباره تاثیرات این اقدام تهیه کند.

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت ترامپ، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار