کد خبر:۸۵۷۵۴۸
گفتگوی دانشجو با برگزیده «جشنواره تلویزیونی مستند»:

کرونا خطری برای جشنواره ندارد/ نمایش آثار برگزیده در تلویزیون، بزرگترین انگیزه برای مستندسازان

برنده برگ زرین دوره سوم جشنواره تلویزیونی مستند به دانشجو گفت: درباره این دوره هم که با دوره شیوع کرونا هم‌زمان شده، یکی از نقاط قوت جشنواره بر خلاف جشنواره های دیگر که در سینما اکران می شوند رعایت پروتکل‌های بهداشتی است

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این روزها فراخوان چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند منتشر شده و به بهانه گفتگویی داشته ایم با امیر باشتی، برگ زرین دوره سوم جشنواره تلویزیونی مستند که در ادامه از نظرتان میگذرد. باشتی درباره کیفیت برگزاری جشنواره توضیح داد: امسال میزان تبلیغات و توجه به جشنواره بیشتر از سال‌های قبل است اما همچنان ضعف هایی هم دارد.

وی گفت: به نظرم بهتر است برای اینکه مستندسازهای بیشتری وارد اتمسفر جشنواره شوند صنف‌های مربوط به مستندسازی و حتی مسئولان جشنواره‌های موازی مثل جشنواره حقیقت را در بخش داوری دخالت داد؛ یا مثلاً جایزه ای در جشنواره به عنوان جایزه انجمن مستند سازها قائل شد.

کرونا خطری برای جشنواره ندارد/ نمایش آثار برگزیده در تلویزیون، بزرگترین امتیاز است

باشتی درباره اینکه مستندها در این جشنواره ازطریق قاب تلویزیون منتشر می‌شوند گفت: اینکه بستر انتشار آثار در تلویزیون است واقعا حسن بزرگی برای این جشنواره محسوب می‌شود. ممکن است به واسطه اکران تلویزیونی فضا خیلی باز نباشد اما واقعا باید گفت که دایره انتخاب‌ها بسته هم نیست.

وی خاطرنشان کرد: خود من هرگز فکر نمی‌کردم اثرم به واسطه محتوای خاصی که داشت در تلویزیون منتشر شود و این مقدار هم بازدید داشته باشد، اما خوشبختانه با وسعت دید خوبی آثار انتخاب و منتشر می‌شود.

کارگردان مستند «مهرآباد_ناریتا» در ادامه با اشاره به ارتباط مستقیم پخش مستند با گسترده‌تر شدن دامنه مخاطبان تلویزیون اظهار کرد: اکران مستندها در تلویزیون ممکن است حتی به جذب مخاطب بیشتر برای تلویزیون هم کمک کند. منظورم این نیست مخاطب مستند بیشتر از تلویزیون است، اما وقتی مستندها با وسعت دید انتخاب شود، مخاطبانی که شاید کمتر اهل تلویزیون بوده‌اند جذب خواهند شد.

باشتی درباره ویژگی‌های جشنواره مستند تلویزیونی گفت: حضور آثار متنوع و مشارکت مردمی حسن بزرگی است که فرصت بسیار ارزشمندی در اختیار مستندسازها قرار می‌دهد. درباره این دوره هم که با دوره شیوع کرونا هم‌زمان شده، یکی از نقاط قوت جشنواره بر خلاف جشنواره های دیگر که در سینما اکران می شوند رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و پخش آثار ما به کرونا ارتباط ندارد.

وی در پایان تاکید کرد: اکران تلویزیونی این حس را ایجاد می‌کند که هم مخاطبان بیشتری با آثار درگیر شوند و هم خطرابتلا به بیماری وجود نداشته باشد که این به نظرم می‌تواند تبلیغ خوبی برای این دوره از جشنواره تلویزیونی مستند باشد.

کرونا خطری برای جشنواره ندارد/ نمایش آثار برگزیده در تلویزیون، بزرگترین امتیاز است

برنده برگ زرین دوره سوم جشنواره تلویزیونی مستند درباره شکل آشنایی با این جشنواره گفت: تهیه کننده مستندم واسطه آشنایی من با این جشنواره و ارسال اثر به دبیرخانه بود. بعدها متوجه شدم دوستان مستند سازی زیادی در این جشنواره فعال هستند و واقعا برای خوشحال کننده بود که افتخار حضور در آن را داشتم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار