در گفتگو با دانشجو بیان شد؛
موسوی: نتیجه قطعنامه اروپا بازگشت به نقطه صفر بود / انسان عاقل دوباره تجویز به مذاکره نمیکند
نماینده تهران گفت: نتیجه قطعنامه اروپا این است که بعد از ۵ سال از تصویب برجام به نقطه صفر برمیگردیم و حتی به گونهای است که قطعنامه علیه ایران صادر میکنند.
سید نظام موسوی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره پیشنهادهای ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر مذاکره مجدد، اظهار داشت: هیچ کس اصل مذاکره را زیر سوال نمیبرد، اما مذاکره یک روش در مراودات دیپلماتیک است که در آن میتوان منافع خود را دنبال کرد.
وی ادامه داد: زمانی که احساس شود مذاکره موجب تجری دشمنان و یا اینکه اتلاف وقت برای ما میشود در اینجاست که مذاکره باید ممنوع شود.
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه ما در گذشته به تناوب با آمریکا و اروپا مذاکره کردیم، گفت: الان آن چیزی که مشخص و روشن است، خروجیهای مذاکره به نحوی تنظیم شده که عملا ما ضمانت اجرایی برای تعهدات طرف مقابل نخواهیم داشت و در این چهل سال همیشه اروپاییها پشت سر سیاستهای آمریکا بودند.
موسوی بیان داشت: در مذاکرات اخیر مذاکره کنندگان ما بیش از حد به طرفهای مقابل خوشبین بودند و خوشبینیهایی که هم در قبال اروپا و هم در قبال آمریکا منجر به ساده لوحی آنها شد و ما نتوانستیم از اینها برای انجام تعهداتشان ضمانت اجرایی بگیریم.
وی افزود: نتیجه آن میشود که بعد از ۵ سال از تصویب برجام نهایتا به نقطه صفر برمیگردیم و حتی این به گونهای است که قطعنامه علیه ایران صادر میکنند. متاسفانه تحریمها همچنان پا برجا و صنعت هستهای هم فریز شده است؛ بنابراین کدام آدم عاقلی تجویز میکند که ما مجددا وارد یک سیری شویم که نمونهای از آن را در گذشته تجربه کردیم؟
موسوی در پایان داشت: اروپاییها تعهداتی که در مسئله برجام داده بودند را عملیاتی نکردند و حتی براساس اسناد ادعایی رژیم صهیونیستی در شورای حکام علیه ایران قطعنامه تصویب میکنند و این گویاست که اینها به دنبال مذاکره نیستند بلکه به دنبال فشار به ایران هستند که ما نیز باید محکم بایستیم و وارد پازل آنها نشویم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.