
در گفتگو با دانشجو بیان شد؛
تشریح جزییات جلسه مجمع نمایندگان استان تهران / خضریان: سامانهای برای ارتباط مردمی با مجمع نمایندگان طراحی خواهد شد
سخنگوی مجمع نمایندگان تهران بیان داشت: این سامانه کاری ماندگار برای مجمع نمایندگان استان در دورههای دیگر مجلس هم هست، ضمن اینکه میتواند الگویی برای تمامی استانهای کشور باشد تا مردم به راحتی مسائل و مشکلاتشان را با نمایندگان در میان بگذارند.
علی خضریان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: سومین نشست مجمع نمایندگان استان تهران که امروز دوشنبه ۹ تیرماه به ریاست حجتالاسلام تقوی و با حضور دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
وی ادامه داد: پس از سخنان خارج از دستور تعدادی از نمایندگان حاضر، گزارشی را درباره بازدید روز گذشته از مناطق شهر ری، فشافویه و حسن آباد ارائه کردند و مقرر شد در رابطه با رفع مشکلات رویت شده، بحث و بررسیهایی صورت گیرد.
نماینده تهران در مجلس گفت: همچنین مقرر شد تا برای شناخت بیشتر نمایندگان با موضوعات کلان، پنهان و آشکار شهر تهران، جلسهای با حضور دکتر قالیباف جهت بررسی آسیبهای اجتماعی، محیط زیستی و عمرانی برگزار شود.
خضریان با اشاره به طراحی سامانهای برای ارتباط مردمی مجمع نمایندگان، بیان داشت: این سامانه کاری ماندگار برای مجمع نمایندگان استان در دورههای دیگر مجلس هم هست، ضمن اینکه میتواند الگویی برای تمامی استانهای کشور باشد تا مردم به راحتی مسائل و مشکلاتشان را با نمایندگان در میان بگذارند.
وی افزود: نمایندگان در این نشست تاکید کردند که وجود سامانه ارتباط مردمی نباید مانع حضور نمایندگان در محلات و مناطق مختلف شهر باشد، از این رو مقرر شد نمایندگان با یک برنامه مشخص در مساجد هر منطقه با رویکرد مسجد محوری در جهت ارتباط با مردم و شنیدن مشکلات آنها حضور یابند. همچنین مقرر شد کارگروه مطالعات اراضی و املاک تهران تشکیل شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، در این نشست مقرر شد، نمایندگان مجمع استان تهران در کنار بازدید و برنامههای خارج از مجلس، جلسات رسمی مجمع را به صورت هر ۱۵ روز یکبار بعد از نماز مغرب و عشا در روزهای دوشنبه برگزار کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.