آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۹۴۹۰
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

در مقطع ابتدایی با چالش‌هایی مواجه هستیم

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با بیان اینکه دوره ابتدایی بستر مناسبی برای شناسایی استعداد‌های درخشان است از عدم‌انجام اقدام عملی برای استعدادسنجی دانش‌آموزان در این مقطع تحصیلی مهم انتقاد کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو مهدی اسماعیلی، در مورد اظهارنظر مدیرکل اسبق آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش مبنی‌بر اینکه اقدام نظام‌مندی در دوره ابتدایی برای شناسایی استعداد‌ها انجام نشده و تنها در حد طرح شهاب بوده است، اظهار داشت: دوره ابتدایی پایه و اساس نظام تحصیلی کشور است و اگر بتوانیم این دوره را به خوبی پایه‌ریزی کنیم، طبیعی است که مراحل بعدی آموزشی با شکوفایی استعداد‌های درخشان همراه خواهند شد.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته ما در دوره ابتدایی با چالش‌هایی هم مواجه هستیم، اما گام خوبی که برای این دوره برداشته شد، این بود که نظام آموزشی در این مقطع توصیفی است.

وی تصریح کرد: نظام توصیفی‌محور این است که به تمام آموزش‍‌های ارائه شده به دانش‌آموزان و تغییر رفتار آن‌ها توجه می‌شود به گونه‌ای که وقتی در مدارس حاضر می‌شوند باید روابط اجتماعی صحیح و حتی آداب و رسوم هر منطقه را نیز آموزش ببینند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: اجرای دوره آموزش ابتدایی باید با دقت و حساسیت خاصی صورت بگیرد و این مهم حتی در جذب نیروی معلم با تجربه برای فعالیت در این دوره هم اهمیت دارد، تاجاییکه باید از بین فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان انتخاب شوند تا از تخصص لازم در این حوزه برخوردار باشند و بتوانند در این دوره استعدادسنجی کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: البته این امر صحیحی است که تاکنون اقدام عملی برای استعدادسنجی دانش‌آموزان انجام نشده است، ضمن اینکه نباید تعیین استعداد‌های درخشان تنها برمبنای معدل و پاسخگویی به سوالات محدودی که در این زمینه مشخص شده ملاک عمل قرار گیرد، بلکه لازم است استعداد‌های دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف مورد سنجش قرار گرفته و هر کدام از آن‌ها که توانست در تمام این موارد نمره قابل قبولی را کسب کند به مدارس خاص تیزهوشان هدایت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار