آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۹۹۷۶

آمریکایی‌ها به دنبال مهاجرت به نیوزلند هستند

آمارهای رسمی دولت نیوزلند حاکی است علاقه مردم آمریکا در دوران شیوع کرونا برای مهاجرت به این کشور واقع در جنوب غربی اقیانوس آرام افزایش یافته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، منابع خبری گزارش داده‌اند علاقه مردم آمریکا در دوران شیوع کرونا برای مهاجرت به نیوزلند افزایش یافته و شمار افرادی که در این خصوص در صدد دریافت اطلاعات برآمده‌اند در ماه می ۶۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

نیوزلند روز ۲۵ مارس سال جاری میلادی قرنطینه شد و در ماه می‌رفع تدریجی محدودیت‌های اعمال‌شده برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را آغاز کرد. این کشور توانسته با بستن مرز‌ها به روی مسافران و اعمال قوانین شدید قرنطینه بیماری کووید-۱۹ را تا حد زیادی کنترل کند.

رزونامه گاردین نوشته در نیوزلند کمتر از ۱۵۰۰ نفر به این ویروس آلوده شده‌اند و تنها ۲۲ نفر جانشان را از دست داده‌اند.

آمار‌هایی که وب‌سایتی دولت نیوزلند موسوم به «Immigration New Zealand» منتشر کرده نشان می‌دهد که مراجعه آمریکایی‌ها به یک وب‌سایت مرتبط با Immigration New Zealand در ماه آوریل سال جاری نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۳۷ درصد افزایش پیدا کرده است. این رقم در ماه می ۶۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

این آمار‌ها حاکی است مجموعاْ ۸۰ هزار آمریکایی فقط در ماه گذشته تمایلشان را برای مهاجرت به این کشور واقع در جنوب غربی اقیانوس آرام ابراز کرده‌اند.

تازه‌ترین آمار‌ها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به ۵۳۶ هزار و ۸۳۷ نفر رسیده و تاکنون ابتلای ۱۱ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۵۵۹ نفر به این بیماری نیز تأیید شده است. هم‌چنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون شش میلیون و ۵۳۷ هزار و ۷۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. ایالات متحده دو میلیون و ۹۸۲ هزار و ۹۲۸ مبتلا و ۱۳۲ هزار و ۵۶۹ قربانی قربانی داشته است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار