به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کودتای نقاب که بعدها به نام کودتای نوژه نام گرفت، یک اقدام تروریستی بود که توسط برخی از افسران ارتش شاهنشاهی و با تمرکز بر افسران نیروی هوایی با هدف بازگرداندن بختیار و نابودی نظام جمهوری اسلامی طرح ریزی شده بود.
۱۸ تیر ماه ۱۳۵۹ بود که با دستگیری و کشته شدن تعدادی از عوامل دخیل، این کودتا نافرجام ماند و با شکست مواجه شد.
مستند «کودتای نقاب» روایتی است از برنامه ریزی برای این انجام این عملیات و عوامل شکست آن که طی گفت وگو با افراد مطلع و تصاویر آرشیوی به این موضوع پرداخته است.
مستند كودتای نقاب به كارگردانی مهدی امامی، سه شنبه هفدهم تیرماه ساعت 18 و تکرار آن ساعت 14:30 روز چهارشنبه از شبکه افق پخش خواهد شد.
همچنین مستند «در جستجوی حقیقت» درباره زندگی و فعالیت های ادبی و فرهنگی محمود حکیمی از نویسندگان پرکار کشورمان، سه شنبه 17 تیرماه از شبکه افق پخش می شود.
محمود حکیمی یکی از نویسندگان و مترجمان پرکار ایرانی است که تاکنون آثار متعددی با قلم او به چاپ رسیده است؛ او سال ها در مدارس تهران به عنوان معلم زبان انگلیسی مشغول فعالیت بوده و بعد از بازگشت از انگلستان به عنوان مدرس تعلیم و تربیت در مراکز تربیت معلم به تدریس به ادامه فعالیت های خود پرداخته است.
مطالعه، تحقیق و تالیف و سرودن اشعاری با مضمون ادبیات معاصر و انقلابی ایران و تالیف کتبی پیرامون تاریخ تمدن از کارهای روزمره حکیمی محسوب می شود.
غرب بیمار، انسان و الکترونیک، همراه با عارفان عیاران و جوانمردان، در مدرسه پیر نیشابور، تاریخ تمدن یا داستان زندگی انسان، مبانی ادبایت دینی کودکان و نوجوانان و نقابداران جوان از جمله آثار مکتوب او به شمار می روند.
مستند «در جستجوی حقیقت» درباره این شخصیت فرهنگی کشورمان است، گفت وگو با حکیمی بخش عمده این مستند را تشکیل می دهد اما در کنار آن با دیگر نویسندگان و فعالان فرهنگی همچون مصطفی رحماندوست هم مصاحبه شده است.
حکیمی در این فیلم از دوران های مختلف زندگانی خود می گوید و همچنین نقاط عطفی که در زندگی او وجود دارند.
«در جستجوی حقیقت» کاری از اسماعیل جعفری جمنانی، سه شنبه 17 تیرماه ساعت 17:30 از شبکه افق پخش می شود و بازپخش آن برای ساعت 8:30 روز بعد در نظر گرفته شده است.