کد خبر:۸۶۰۶۱۲

انصاری: رویه تبرئه کامفیروزی در زمره نوآوری‌های آیت‌الله رییسی در منصب اداره دستگاه قضا جای می‌گیرد

معاون حقوقی دولت یازدهم تصریح کرد: آیت‌الله رییسی در راستای نوآوری‌های خود در منصب اداره دستگاه قضایی می‌تواند با تشکیل کارگروهی از متخصصان قانون اساسی، رویه اتخاذ شده در قبال کامفیروزی را به یک رویه جاری در دستگاه قضایی تبدیل کند.
حجت‌الاسلام و المسلمین مجید انصاری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تبرئه محمدعلی کامفیروزی در دادگاه تجدیدنظر پس از محکومیت وی به ۲ سال حبس تعلیقی، اظهار داشت: اقدام قوه قضاییه در تبرئه کامفیروزی گامی مثبت و مفید در اتخاذ رویکرد و نوع مواجهه با منتقدان است و تشخیص دادگاه تجدیدنظر درباره پرونده مزبور مبنی بر اینکه اظهارات مشارالیه از مصادیق توهین نیست، قابل تقدیر است و بر همین اساس باید از نوآوری آیت‌الله رییسی در ایجاد رویه‌هایی از این دست تقدیر کرد.

معاون حقوقی دولت یازدهم تصریح کرد: آیت‌الله رییسی در راستای نوآوری‌های خود در منصب اداره دستگاه قضایی می‌تواند با تشکیل کارگروهی از متخصصان قانون اساسی، رویه اتخاذ شده در قبال کامفیروزی را به یک رویه جاری در دستگاه قضایی تبدیل کند و امر مزبور را که بر مبنای آن هر نوع اظهارنظر و انتقادی توهین تلقی نشود، ضابطه‌مند گرداند.

انصاری بیان داشت: برای مستندسازی مصوبات کارگروه مزبور، علاوه بر سیره نبوی و علوی و مندرجات قانون اساسی مبنی بر حقوق ملت و آزادی بیان و عقیده، می‌توان به سیره حضرت امام (ره) و منویات و بیانات مقام معظم رهبری که تجلی سیره ائمه اطهار علیهم السلام در زمامداری هستند، استناد شود.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: قطعا اتخاذ رویه ضابطه‌مندی که برمبنای آن اظهارات و نظرات منتقدان، توهین تلقی نشود ضمن تأمین و تضمین حقوق اساسی ملت، زمینه سوء استفاده بیگانگان را هم از بین می‌برد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار