بخش اخر طبری
نماینده دادستان درباره موضوع ملک دماوند بیان کرد: طبری فردی را به دماوند میفرستد تا ملک مشکل داری را پیدا کند. بر این اساس ملکی پیدا میشود. صاحب ملک، ملک را به فرد دیگری واگذار کرده بوده است که پس از فوت این فرد وراث به ملک آبرسانی نمیکنند. پس از آنکه طبری خواست ملک را بخرد مشخص شد، فرد اول ۹ میلیارد تومان از شهرداری طلب دارد. طبری ملک را دو میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان خریداری میکند در حالی که ارزش ملک بیش از ۴ میلیارد تومان بود.
قهرمانی افزود: بعد از آن طبری با یکی ازماموران شهرداری تماس میگیرد و با اعمال نفوذ از ۹ میلیارد طلب مالک اصلی زمین، یک میلیارد تومان میگیرد و پس از آنکه ملک خریداری میشود برای رفع مشکل آب ملک به فکر آن میافتند که ملک پایینی را که متعلق به فردی دیگر بود را خریداری کرده تا مشکل آب ملک خود را حل کند. ان فرد تلاش میکند ملکش را نفروشد، اما موفق نمیشود و هر جا میرود به وی میگویند طبری از شما شکایت کرده است. نهایتا وی مجبور به فروش ملک میشود و طبری با خریداری ملک پایینی نیز مشکل آب ملک قبلی را حل میکند.
نماینده دادستان درباره ارتباط طبری با نیاز آذری بیان کرد: قبل از سال ۹۰، طبری یک میلیارد تومان به نیاز آذری داده است تا آقای نیاز آذری کار کرده و سود آن را به آقای طبری دهد. زمانی که طبری تفهیم اتهام شد اعلام کرد که یک ملک بابلسر را از نیاز آذری جهت تسویه حساب برای آن یک میلیارد تومان گرفته است که در ابتدا منطقی به نظر میآمد، اما بعد از آنکه حسابها را بررسی کردیم متوجه شدیم نیاز آذری در ۱۵ فقره ماهی ۳۶ میلیون تومان به طبری داده است؛ لذا ملک بابلسر موضوعیتی برای تسویه حساب ندارد.
در ادامه جلسه دادگاه هنرور دیگر متهم پرونده در جایگاه قرار گرفت.
قاضی خطاب به متهم گفت: جعل در دفترخانه شما بوده است، شما با کدام اثر انگشت در ذیل اسنادتان استفاده میکنید؟
متهم پاسخ داد: عرف است که از انگشت سبابه استفاده کنیم.
قاضی خطاب به متهم گفت: چرا طبری به جای همسرش از اثر انگشت کوچک استفاده کرده است؟
متهم پاسخ داد: اثر انگشت منع خاصی ندارد.
قاضی خطاب به این متهم گفت: شما چرا به طبری اجازه دادید به جای همسرش امضا کند.
متهم پاسخ داد: وکالتنامه داشته است.
قاضی خطاب به متهم گفت: شما که وکالتنامه را ندیدهاید.
متهم پاسخ داد: از وجود وکالتنامه اطلاع داشتم او به من به من اصرار کرد و من هم پذیرفتم.
قاضی خطاب به متهم گفت: در این باره کارمند شما گفته که طبری با لحن دستوری گفته است از اثر انگشت من استفاده کنید و بنابر اظهارات خودتان وکالتنامهای ارائه نکرده بود .
نماینده دادستان در ادامه گفت: آقای هنرور خودتان اظهار داشتید که در قبال درخواست طبری مقاومت کردید، اما طبری به ما گفت زنگ میزنم دفترخانه را ببندند.
در ادامه نماینده دادستان گفت: سوال ما این است که آقای هنرور شما در یک مورد قید وکالت طبری را اشتباه نوشتید، اما آیا این اشتباه در هر ۵ فقره وکالتنامه تکرار شد؛ ضمناً هیچ قانونی به شما اجازه نمیدهد که یکبار از دست راست، یک بار از انگشت کوچک و یک بار با انگشت دیگر از مراجعه کننده اثرانگشت بگیرید.
در ادامه جلسه دادگاه قاضی خطاب به وکیل هنرور گفت: در جایگاه قرار گیرد.
وکیل هنرور گفت: موضوع اتهام موکل تعداد ۵ فقره وکالتنامه است که اولاً کاری است یعنی هیچگونه نقل و انتقالی که در آن جنبه مالی باشد صورت نگرفته است، ثانیاً آنکه مدت این وکالتنامهها ۲ الی ۳ ماهه بوده است.
وکیل هنرور گفت: البته باید در این وکالتنامههای تنظیمی واژه به موجب یا به استناد قید میشد؛ اما گاهی این اشتباه پیش میآید.
وکیل متهم هنرور گفت: جعل به قصد و نیت نیاز دارد و طبری چه قصد اضراری به خانمش داشته است؟
قاضی گفت: در جعل اسناد رسمی ضرر اجتماعی ملاک است.
قاضی بابایی با اعلام ختم جلسه دادگاه گفت: تاریخ جلسه بعدی دادگاه متعاقبا اعلام میشود.