آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۱۸۷۹
تازه‌های نشر؛

چه کسی شمع بیت المال را خاموش کرد؟

«در گزیده شعر «شمع بیت المال را خاموش کن» توجه نگارنده بر شعرهای مردمی و اجتماعی آقاسی است. یافتن شعرهای آقاسی از کتاب های دیگر و شنیدن همه ی اشعار او و گزینش آن ها کار صعبی است...»
چه کسی شمع بیت المال را خاموش کرد؟

به گزارش خبرنگار فرهنگی کتاب چه کسی شمع بیت المال را خاموش کرد نام اثر جدید حسن قرایی است که با محوریت گزیده اشعار زنده یاد محمد رضا آقاسی جمع آوری و به زوی توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار میشود.

در تاریخ ادب فارسی، شاعران زیادی با عنوان «مردمی» قلمداد می شوند. ولی در دوره ی معاصر، به ویژه بعد از مشروطه، که شعر اجتماعی تر می شود دیده نشده که صاحب نظران حوزه ادب فارسی در مورد شاعری این چنین بگویند و راجع به او این گونه روایت کنند؛ «آقاسی را به سازمان تبلیغات مشهد دعوت کردیم. سالن اجتماعات آن جا ششصدنفر بیشتر ظرفیت نداشت. با حضور آقاسی، آن سالن اجتماعات مملو از جمعیت می شود و سه طبقه پر می گردد. سازمان تبلیغات از مشتاقان شعر او تا آن جا که از ترس فروریختن ساختمان 2 آتش نشانی را در جریان قرار می دهد.
از ویژگی هایی که در چشم انداز رنگین کمانی شعر آقاسی قابل درنگ است «اعتراض» است و «اعتراض»! اعتراض در چارچوبی عقلایی. اکثر اعتراض های این شاعر دردمند، با روحیه انقلابی اش گره می خورد. حاصل این گره خورد گی تحسین آمیز «شیعه نامه» را رقم زده است که مثنوی می زند؛
جان مولا حرف حق را گوش کن شمع بیت المال را خاموش کن

در گزیده شعر «شمع بیت المال را خاموش کن» توجه نگارنده بر شعرهای مردمی و اجتماعی آقاسی است. یافتن شعرهای آقاسی از کتاب های دیگر و شنیدن همه ی اشعار او و گزینش آن ها کار صعبی است؛ ولی علاقه نویسنده برای شناساندن یکی از شاعران خوب این روزگار کار را راحت کرده است.

کتاب چه کسی شمع بیت المال را خاموش کرد نام اثر جدید حسن قرایی است که با محوریت گزیده اشعار زنده یاد محمد رضا آقاسی جمع آوری و به زوی توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار میشود.
دکتر حسین قرآیی پیش تر با آثاری چون "دلت را خانه ما کن"، "در جست و جوی مهتاب"، "از مشهد تا ژوهانسبورگ" و... به جامعه کتابخوان معرفی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار