کد خبر:۸۶۲۲۳۵

پلمب ۳ گیم نت متخلف در پایتخت

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت از پلمب ۳ گیم نت متخلف در اجرای طرح نظارت بر واحد‌های صنفی با رویکرد ساماندهی وپیشگیری از شیوع ویروس کرونا در سطح شهر تهران خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نادر مرادی گفت: به منظور ساماندهی و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، روز گذشته ۲۴ تیرماه طرح کنترل و نظارت بر صنوف در دستور کار ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ قرار گرفت.

این مقام انتظامی افزود: در اجرای این طرح ۳ واحد صنفی گیم نت به علت تخلف از مقررات ابلاغی پلمب شدند و به ۴۵ واحد نیز تذکر و اخطار پلمب داده شد.

وی همچنین اظهار داشت: متصدیان این واحد‌های صنفی پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت در پایان از استمرار اقدامات کنترلی و طرح‌های نظارتی پلیس برای حفظ سلامت مردم خبر داد و از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در صنوف، موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار