آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۳۴۵۵
رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران:

حق مسکن ۳۰۰ هزاری کارگران به تیرماه هم نرسید/ خبری از مصوبه دولت نیست

ناصر چمنی با بیان اینکه تاکنون خبری از مصوبه افزایش حق مسکن کارگران نیست گفت: متأسفانه دولت احساس مسئولیتی درباره حل مشکلات کارگران ندارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور درباره حق مسکن کارگران گفت: تا کنون خبری از تصویب حق مسکن نیست. ما به عنوان نماینده کارگران سال‌های سال است که احساس مسئولیت را از کارگران نمی‌بینیم.

وی ادامه داد:در خرداد سال ۹۲ رئیس جمهور وعده‌های بسیاری به کارگران دادند که دیده نمی‌شود. ما در بحث حل مشکلات کارگران هیچ حرکتی از سوی دولت نمی‌بینیم. در بحث کرونا، یکی از مجموعه‌هایی که حداقلی‌ترین حمایت از آن‌ها شد، کارگران بودند.

چمنی افزود: یکی از حمایت‌های دولت بحث بیمه بیکاری که با مشکلاتی همراه بود. تمام فرآیند حمایت دولت را می‌بینیم مشاهده می‌کنیم که متأسفانه دولت، مانند موارد دیگری که درباره کارگران احساس مسئولیت نکرده است. در جلسات دستمزد زمانی که درباره حق مسکن صحبت کردیم، وزیرکار در مقابل نماینده وزارت صنعت و اقتصاد قول دادند که مصوبه افزایش حق مسکن کارگران در کوتاهترین زمان ممکن تصویب شود.

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور اظهار داشت: مقام معظم رهبری، رئیس سازمان بازرسی کشور به مسئله حق مسکن ورود کردند، بیش از یک ماه وزارت کار برگزاری جلسه را پشت گوش انداختند و سپس جلسه برگزارشد، این مسئله نشان می‌دهد که در بحث کلان واول مدیریتی دولت هیچ احساس مسئولیتی در قبال جامعه کارگری نیست.

وی بیان کرد: ارزان‌ترین اجاره بهایی که یک کارگر می‌تواند بدهد بالای یک میلیون تومان است، مگر قرار است چقدر حق مسکن افزایش یابد که دوای درد کارگران باشد؟ حق مسکن مشکلات معیشتی کارگران را حل نمی‌کند. اما در شرایط فعلی شاید کمک خرجی باشد.

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری اظهار داشت:سبد معیشت کارگران در شرایط کرونا بزرگتر شده است و به سمت ۶ میلیون تومان رفته است. دولت باید به روش‌های مختلف از کارگران حمایت کند چرا که با دستمزد فعلی و حق مسکن هزینه‌های زندگی کارگران تأمین نمی‌شود.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار