کد خبر:۸۶۴۰۱۲

پرداخت بسته کمک کرونایی اروپا از نیمه دوم سال ۲۰۲۱

کمیسیونر اقتصادی اروپا گفت پرداخت‌ها بسته کمک اقتصادی اتحادیه اروپاکه توسط رهبران این اتحادیه تصویب شد، از نیمه دوم سال آینده آغاز خواهد شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز،  پائولو جنتیلونی، کمیسیونر اقتصادی اروپا گفت پرداخت‌ها بسته کمک اقتصادی اتحادیه اورپا که توسط رهبران این اتحادیه تصویب شد، از نیمه دوم سال آینده آغاز خواهد شد.

کشور‌ها می‌توانند انتظار استفاده از یک دهم این برنامه تصویب شده را داشته باشند. با این حال جنتیلونی در مصاحبه‌ای با روزنامه ایتالیایی «لاریپوبلیکا» افزود این اتحادیه باید منابع جدید نظیر مالیات دیجیتال و مالیات بر انتشار دی اکسید کربن برای بازپرداخت بدهی مشترک در سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۵۶ تصویب کند.

کمیسیونر اقتصادی اروپا گفت: «در غیر این صورت، کشور‌ها خود باید پول را بازپرداخت کنند، زیرا اروپا توانایی بازپرداخت بدهی مشترک را ندارد.»

به گزارش فارس، رهبران اتحادیه اروپا سه شنبه ۳۱ تیرماه پس از یک نشست ناآرام که تقریبا ۵ روز به طول انجامید، به یک توافق تاریخی بر سر طرح محرک اقتصادی برای اقتصاد‌های صدمه دیده از کرونا رسیدند.

این توافق راه را برای کمیسیون اروپا هموار کرد تا میلیارد‌ها یورو در بازار سرمایه به نفع ۲۷ کشور عضو افزایش دهد که این همبستگی در تقریبا چندین دهه از ادغام اروپا بی سابقه است.

رهبران اروپایی امید دارند که ۷۵۰ میلیارد یورو (۸۵۷.۳۳ میلیارد دلار) کمک مالی و بودجه مرتبط ۱.۱ تریلیون یورو در سال ۲۰۲۱-۲۰۱۷ به بدترین رکود این قاره از زمان جنگ جهانی دوم که پس از شیوع کرونا و تعطیلی اقتصاد‌ها اتفاق افتاد، کمک کند.

نشست اتحادیه اروپا در بروکسل قرار بود تنها دو روز به طول انجامد، اما مذاکرات تا روز سه شنبه کشیده شد.

این در حالی است که به نظر می‌رسد، مانع اصلی توافق بر سر بسته کمک اقتصادی اتحادیه اروپا پول نبوده باشد، بلکه یک جنگ بر سر حاکمیت سیاسی است.

گانترام ولف، مدیر موسسه مطالعاتی بروگل در بروکسل به یورونیوز گفت: «مسئله در مورد پرداخت یا دریافت ۵ یا ۱۰ میلیارد بیشتر یا کمتر از سوی کشوری نیست. مسئله واقعا در مورد نفوذ به سیاست‌های ملی است که من فکر می‌کنم، اجتناب‌ناپذیر است.»

منظورم این است که زمانی‌که شما پول مشترک دارید،  مجبورید در سیاست‌های ملی نفوذ کنید و این آن چیزی است که واقعا در معرض خطر قرار دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار