آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۴۲۲۶

انتقاد قاضی‌زاده هاشمی از عدم واکنش دولت به رانت و فساد در توزیع قیر رایگان

نایب رئیس مجلس گفت: منکر وجود رانت و فساد در توزیع قیر رایگان نیستم، اما نباید با این عذر صورت مسئله را پاک کرد و دولت باید جلوی رانت و فساد را در این زمینه بگیرد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مصوبه مجلس در رابطه با تخصیص قیر رایگان به پروژه‌های عمرانی کشور گفت: منکر فساد و رانت در توزیع قیر رایگان در مورد پروژه‌های عمرانی کشور نیستم و دولت باید جلوی رانت و فساد در این حوزه را بگیرد.

وی افزود: از سوی دیگر نباید آثار مثبت تخصیص قیر رایگان به پروژه‌های عمرانی را نادیده گرفت چراکه این مسأله تأثیر مثبت و محسوسی در پیشرفت کار پروژه‌های عمرانی روستایی همچون طرح‌های هادی و آسفالت راه‌های روستایی داشته است که نباید آن را نادیده گرفت.

نایب رئیس مجلس اظهار داشت: دولت و نهاد‌های نظارتی باید بر روند توزیع و مصرف قیر تخصیص یافته به پروژه‌های عمرانی نظارت داشته باشند تا فساد اتفاق نیفتد.

قاضی زاده خاطرنشان کرد: حال که این مسأله در گذشته نیز تأثیرات مثبتی داشته باید ایرادات آن را برطرف کنیم تا بتوانیم به نحو بهتری آن را اجرایی کنیم و از آثار مثبت آن بیشتر برخوردار شویم.

وی افزود: نباید صورت مسأله را پاک کرد و به خاطر این که برای اجرای قانون مشکلاتی وجود دارد آن را به طور کل حذف کنیم، بلکه باید جلوی فساد در زمان اجرا را گرفت و نه این که از ابتدا جلوی تصویب چنین قانونی بایستیم.

نایب رئیس مجلس در پایان گفت: همانطور که گفتم پروژه‌های مثبتی را به دنبال تخصیص قیر رایگان برای پروژه‌های عمرانی روستایی را با تخصیص قیر رایگان به این پروژه‌ها می‌بینیم و باید برای اجرای هر چه بهتر این قانون جلوی فساد و رانت در این حوزه گرفته شود.

نمایندگان مجلس در جلسه چهارشنبه هفته قبل کلیات طرحی را تصویب کردند که بر اساس آن یک میلیون قیر رایگان به پروژه‌های عمرانی کشور تخصیص می‌یابد تا اجرای این پروژه‌ها با توجه به محدودیت اعتبارات پیشرفت‌های بیشتری داشته باشد.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار