کد خبر:۸۶۴۶۴۰
دادگستری اصفهان اعلام کرد:

تکذیب خبر قطعی شدن حکم اعدام ۸ نفر از اغتشاشگران

روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان خبر انتشار یافته منتسب به رئیس کل دادگستری استان اصفهان مبنی بر قطعی شدن حکم اعدام ۸ نفر از اغتشاشگران سال‌های ۹۶ و ۹۸ را تکذیب کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان اعلام کرد: خبر انتشار یافته منتسب به رئیس کل دادگستری استان اصفهان مبنی بر قطعی شدن حکم اعدام ۸ نفر از اغتشاشگران سال‌های ۹۶ و ۹۸ از سوی برخی رسانه‌های معاند و فضاسازی آن در شبکه‌های اجتماعی کذب محض بوده و تا کنون هیچگونه تأیید اجرای حکمی از سوی مراجع عالی قضائی در این خصوص واصل نگردیده است.

شایان ذکر است هر گونه خبر در این رابطه از طریق پایگاه اطلاع رسانی دادگستری کل استان و یا مرکز رسانه قوه قضائیه منتشر می‌شود.

بی شک دستگاه قضائی استان با شخص یا اشخاصی که با انتشار این گونه اخبار کذب قصد تشویش اذهان عمومی را دارند، برخورد قاطع خواهد نمود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار