رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نزدیک شدن به عید سعید قربان، توصیههایی را به منظور پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان ارائه کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بنا به اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدمهدی گویا با اشاره به این که ذبح دام را صرفا در کشتارگاهها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند، افزود: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابهها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در ادامه با تاکید بر این که مردم دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند، گفت: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد، مصرف شود.
گویا در پایان تاکید کرد: به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند.