روزقدس امسال باشكوه تر از هميشه/ بي فايده بودن دست و پا زدنهاي عوامل فتنه
پرويز سروري در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه حضور پرشور مردم در دو راهپيمايي 9 دي و 22 بهمن سال 88 اتمام حجتي بود با كساني كه در جريان فتنه نقش داشتند، اظهار داشت: هر گونه اقدام دور از شان روز قدس از سوي عوامل موسوم به جريان فتنه منجر به تنفر بيشتر مردم از آنها خواهد شد.
وي با تاكيد بر اينكه دست و پا زدنهاي عوامل فتنه براي جمع كردن پشتوانه مردمي فايدهاي ندارد، افزود: بهتر است اين افراد به جاي آن كه در كنار دشمنان نظام و انقلاب قرار گيرند به صفوف مردم پيوسته و همصدا با آنها شعار «مرگ بر آمريكا» و «مرگ بر اسرائيل» سردهند تا بدين وسيله از خشم توفنده مردم در امان باشند.
سروري تصريح كرد: امسال به طور قطع راهپيمايي پرشكوه تري نسبت به سالهاي گذشته خواهيم داشت؛ چرا كه با وجود تشديد تحريمهاي دشمنان نظام توانسته ايم به فناوري مهم هستهاي دست يافته ايم، بنابراين مردم بايد براي هر چه بيشتر عصباني كردن آمريكا و استكبار جهاني به طور گسترده در راهپيمايي شرکت کنند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس تاكيد كرد: مردم راهپيمايي روز قدس را به سندي گويا از ايستادگي ملت ايران در برابر رژيم صهيونيستي تبديل خواهند كرد./انتهاي پيام/