دبیرکل حزب هدا گفت: برخی اسامی در مطبوعات برای ریاست این شورا مطرح میشود، معلوم نیست از کجا سرچشمه میگیرد؛ تاکنون برای ادامه فعالیت شورای عالی سیاستگذاری هیچ تصمیمی گرفته نشده است.
احمد شریف، دبیرکل حزب هدا در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه برای ادامه فعالیت «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان»، کمیته سیاسی «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات» باید نظر بدهد، اظهار داشت: برخی اسامی در مطبوعات برای ریاست این شورا مطرح میشود که معلوم نیست از کجا سرچشمه میگیرد؛ تاکنون برای ادامه فعالیت شورای عالی سیاستگذاری هیچ تصمیمی گرفته نشده است.
وی با اشاره بر اینکه یک فرد حزبی و تشکیلاتی میتواند در شورای عالی سیاستگذاری موفقتر عمل کند، افزود: یکی از دبیران احزاب که پیشکسوت هستند و در این شورا حضور دارند، میتواند گزینه مناسبی برای ریاست «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان» باشد. فرد مذکور باید تعاملات خوبی با بقیه جریانها و همینطور جناح رقیب داشته باشد.
دبیرکل حزب هدا با تأکید بر اینکه شورای عالی سیاستگذاری کارکرد انتخاباتی دارد، بیان داشت: دور سوم این شورا برای انتخابات مجلس یازدهم تشکیل شد و از اسفندماه تاکنون، جلسات آن تشکیل نشده است؛ بعد از استعفای آقایان عارف و موسوی لاری که به ترتیب رئیس و نایبرئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان بودند، این شورا پایانیافته تلقی شد.
شریف پیرامون جدا شدن اراده ملت از شورای هماهنگی اصلاحطلبان، اضافه کرد: بیش از دو سال میشود که بحث خروج از ساختار اصلاحات در حزب اراده ملت مطرحشده است و معتقد هستند که در شرایط فعلی حضور این حزب در ائتلافهای سیاسی سودمند نیست و در گذشته نیز چند بار به دنبال فعالیت مجزا بودند که در شورای مرکزی رأی نیاورد.
وی با اشاره به اینکه شورای هماهنگی اصلاحطلبان از سی حزب تشکیلشده است، گفت: این شورا سی حزب عضو دارد و نمیشود فقط به دنبال سیاست یک حزب حرکت کرد؛ در شورای هماهنگی طیف وسیعی از تفکرات اصلاحات حاضر هستند و باید به نقاط اشتراک احزاب اتکا کرد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تصریح کرد: هر حزبی با توجه به مرام نامه خود خط و مشی فعالیتش را انتخاب میکند. ممکن است که بعدها جریان جدیدی شکل بگیرد و حزب اراده ملت در آن حضور پیدا کند.