آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۶۱۹۸
۱۲ دفتر بسیج دانشجویی خوزستان:

نمایندگان مجلس اولویت ازدواج جوانان را در صدر پیگیری‌ها قرار دهند

۱۲ دفتر بسیج دانشجویی استان خوزستان در نامه‌ای خطاب به نمایندگان شهرستان‌های اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس ضمن نظارت بر اجرای قوانین حوزه خانواده، اولویت ازدواج جوانان را کنار اشتغال آنان خواستار شدند.

//نمایندگان مجلس اولویت ازدواج جوانان را در صد پیگیری‌ها قرار دهند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۱۲ دفتر بسیج دانشجویی استان خوزستان در نامه‌ای خطاب به حسینی و یوسفی، نمایندگان شهرستان‌های اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی نوشتند: خواستاریم، ضمن نظارت بر اجرای قوانین حوزه خانواده، اولویت ازدواج جوانان را کنار اشتغال آنان در صدر خواسته‌ها و پیگیری‌ها قرار دهید.

در این نامه آمده است:
همانطور که مستحضرید بخشی از تحقق جامعه اسلامی در گرو نقش آفرینی قوای حاکمیتی در بسترسازی مسیر سعادت آحاد مردم است. در این میان بدیهی است که مولفه تحقق سعادت فردی و اجتماعی در گرو سعادت و تعالی خانواده به عنوان رکن اصلی جامعه و بستر رشد و تربیت فرد است و غفلت از این نهاد اساسی آنچنان ضربات مهلکی را در برخواهد داشت که جبران ناپذیر و مقدمه انحطاط خواهد بود.
 
از سویی وجود قوانین مترقی در حوزه تشکیل و تحکیم خانواده و از سوی دیگر نیاز به اصلاح و تصویب قوانین جدید با رویکرد تعالی خانواده و ترویج و تسهیل سبک زندگی اسلامی ایرانی رسالت نخست مجلس یازدهم را سنگین‌تر می‌کند. پیگیری و نظارت بر قانون تسهیل ازدواج که در تاریخ ۱۳۸۴/۰۹/۲۷ تصویب شد، که بیش از ۱۴ سال از تصویب آن گذشته است و متأسفانه فرصتی که می‌توانست برای بیش از ۱۲ میلیون جوان مجرد در سن ازدواج ایجاد شود تا سامان یابند، در حال از دست رفتن است. هر چند دغدغه اقتصاد و معیشت و محرومیت مردم خوزستان از اولویت‌های شما است، لیکن این مسئله نباید باعث شود تا سایه فراموشی بر ساختار مولد اجتماع سنگینی کند و ما را دچار خسران عظمی کند.
 
لذا بسیج دانشجویی دانشگاه‌های اهواز از شما درخواست دارند که ضمن نظارت بر اجرای قوانین حوزه خانواده، اولویت ازدواج جوانان را کنار اشتغال آنان در صدر خواسته‌ها و پیگیری‌ها قرار دهید.

لازم به ذکر است با افتخار اعلام می‌کنیم که حاضریم تمام ظرفیت‌های موجودمان را در راستای حمایت از طرح‌ها و اقدامات با اولویت جوانان به عرصه میدان بیاوریم.

اسامی امضاءکنندگان این نامه:
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
بسیج دانشجویی دانشگاه جهاد دانشگاهی
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس حضرت رسول اکرم (ص)
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
هسته مسئله محور خانواده بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان
هسته تخصصی خانواده بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی جامعه کارگران
هسته مسئله محور خانواده بسیج دانشجویی علمی کاربردی شهرداری اهواز
بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی مناطق ملی نفت خیز جنوب دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور اهواز
بسیج دانشجویی دانشکده نفت اهواز
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار