کد خبر:۸۶۸۴۴۷
دانشجو گزارش می‌دهد

ماجرای روستایی که بیش از ۸ ماه در سال آب ندارد / حضور میدانی فعالان دانشجویی رامهرمز در عین‌حماد

فعالان بسیج دانشجویی شهرستان رامهرمز به منظور رسیدگی به مشکلات آبرسانی روستای عین حماد از این منطقه بازدید به عمل آوردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فعالان بسیج دانشجویی شهرستان رامهرمز به منظور رسیدگی به وضعیت آبرسانی روستای عین حماد که در ۱۰ کیلومتری رامهرمز قرار دارد، از این منطقه بازدید میدانی داشتند.

روستای عین حماد با جمعیت بیش از ۳۰۰ نفر از توابع شهرستان رامهرمز است که بیش از ۸ ماه در سال آب ندارد و این موضوع به یک روند ۱۲ ساله تبدیل شده است.

مردم این روستا در گرمای بالای ۵۰ درجه خوزستان و بیماری کرونا از آب اشامیدنی و بهداشتی برخوردار نیستند و ناچارند هر روز به چشمه آبی در نزدیکی این منطقه که آب آلوده دارد و باعث بیماری‌های پوستی و گوارشی در کودکان این منطقه شده، مراجعه کنند و با تانکر اقدام به انتقال آب به خانه‌هایشان کنند.

سجاد خالدی، مسئول مطالبه گری بسیج دانشجویی مجتمع آموزش عالی سلامت رامهرمز در این باره به خبرنگار ما می‌گوید: همراه با فعالان دانشجویی این شهرستان در روستای عین حماد حضور پیدا کردیم و طبق بررسی‌هایی که انجام دادیم، متوجه شدیم که بیش از ۴۰۰ کودک منطقه ابوالفارس از طریق مصرف این آب آلوده در سال‌های گذشته بیمار شدند و این در حالی است که فقط با ۵ کیلومتر لوله کشی، مسئله آبرسانی منطقه عین حماد قابل حل است.
 
//حضور میدانی فعالان دانشجویی رامهرمز در روستای عین حماد / مردم این منطقه از نبود شبکه آبرسانی رنج می‌برند

این فعال دانشجویی شهرستان رامهرمز ابراز کرد: با تمام توان پیگیر حل مشکلات آبرسانی این منطقه از طریق مسئولان مربوطه هستیم.

خالدی خاطرنشان کرد: زیبنده نیست با گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی، مردم روستایی که ولی نعمتان انقلابند از کوچکترین حق خود یعنی آب سالم برخوردار نباشند.

گفتنی است که بسیج دانشجویی شهرستان رامهرمز، طی نامه‌ای از آرش قنبری، فرماندار و رئیس شورای تأمین شهرستان رامهرمز درخواست رسیدگی سریع و جدی به این مسئله را داشتند.
 
//حضور میدانی فعالان دانشجویی رامهرمز در روستای عین حماد / مردم این منطقه از نبود شبکه آبرسانی رنج می‌برند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار